×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-16
Aicina uz koncertu Allažu baznīcā

Sestdien, 21.jūnijā, plkst.14.00 Allažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā (Stīveros) notiks kārtējais koncerts no cikla „Pavasara dziesma”. Koncertēs dziesminieks Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora), jaunās dziedātājas Kristīne Ērmane no Allažiem un Santija Laizāne no Mores, kurai palīdzēs Jānis Pastars.

Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora): „Pavasaris ir laiks, kad pamostas daba, mostas ziemas miegā aizsapņojušies stāsti un mostas jaunas apņemšanās. Arī man šis laiks aizrit aktīvā darbā. Deviņu gadu laikā, kopš esmu sevi pieteicis uz Latvijas mūzikas skatuves, izdoti trīs albumi angļu valodā un koncertēts vairāk nekā desmit valstīs. Tomēr topošais albums, kas tiks izdots šī gada septembrī būs daudz īpašāks – tas būs pirmais Goran Gora ieraksts latviski – visu dziesmu vārdu autors ir leģendārais dzejnieks Knuts Skujenieks, un likumsakarīgi ierakstam dots pavisam pavasarīgs nosaukums – "Mosties". Līdzās pazīstamākajiem skaņdarbiem, arī dziesmas no topošā albuma skanēs Allažu luterāņu baznīcā."

Kristīne Ērmane: „Pašmācības ceļā mācos spēlēt ģitāru, rakstu dziesmas. Šogad beidzu Siguldas Valsts ģimnāziju un beidzot varu atvēlēt vairāk laika savai radošajai pusei. Esmu apņēmusies dzīvē sekot savai sirdij, nodarboties ar to, ko mīlu un iedvesmot citus. Ja ko daru, daru no sirds. Dziedot, nebaidos dziesmas vēstījumu parādīt ar emocijām, jo tieši tas ir vajadzīgs mūsdienu steidzīgajam cilvēkam. Piekrītu teicienam "Ja vēlies teikt ko sliktu, nesaki neko”. Eju ar mērķi, lai pasaulē vairotos labais un mazinātos sliktais”.

Santija Laizāne: „Jūnijs man saistās ar Jāņiem. Jo īpaši ar zāles smaržu un vainaga pīšanu ne vien sev, bet arī vectēvam Jānim. Man ļoti patīk dziedāt uz muzicēt kopā ar saviem draugiem”.

Projekts tiek īstenots Siguldas novadā sadarbojoties Allažu pagasta Tautas namam, Allažu luteriskās baznīcas draudzei un Austras biedrībai, mērķtiecīgi iesaistot Latvijā jau zināmus un jaunus dziesminiekus.

Allažu luterāņu baznīca ir unikāls arhitektūras piemineklis. Tā celta 1926. gadā pēc arhitekta P.Kundziņa projekta, baznīcas apdarē izmantots Allažu šūnakmens.

Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam, ieeja koncertā – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Allažu pagasta Tautas nama vadītāja
Gunta Rudze


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi