×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-16
Uzsākta biļešu tirdzniecība uz V Blūza svētkiem Siguldā; ar Siguldas ID karti – tikai EUR 6

26.jūlijā no plkst.16.00 Siguldas pilsdrupu estrādē notiks jau piektie Blūza svētki, kuros līdzās pašmāju mūziķiem festivāla skatuve pulcēs arī blūzmeņus no Igaunijas, Itālijas, Lielbritānijas un Tasmānijas.
Siguldas novada ID karšu īpašniekiem līdz 22.jūlijam ir iespējams iegādāties biļeti par īpašu cenu – EUR 6 (Ls 4,22). Biļetes nopērkamas Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē Pils ielā 10, uzrādot Siguldas novada ID karti.

Plkst.16.00 Blūza svētkus tradicionāli uzsāks Latvijas Blūza konkursa finālistu koncerti. Konkursa uzvarētājs 2015.gada martā piedalīsies Eiropas galvenajā blūza notikumā European Blues Challenge, kas notiks Briselē.

Plkst.18.00 sāksies festivāla koncerti, kuros piedalīsies šādi mūziķi:

  • patlaban savu dalību ir apstiprinājis sicīliešu izcelsmes blūzmenis Mario Monterosso kopā ar savu „Red Mount Quartet” no Itālijas;
  • Lielbritānijā dzīvojošie Mirta un Jevgēņijs Krupeņini sava kolektīva „Mirta & Hot Acoustics” XX gadu jubileju svinēs Blūza svētkos. Uz skatuves viņiem pievienosies ilggadējie domubiedri Gints Žilinskis, Indris Orubs, Bruno Priekulis, kā arī īpašie viesi;
  • no Lielbritānijas uz svētkiem atkal ieradīsies britu blūza jaunā cerība – 22 gadus jaunais Krissy Matthews. Šoreiz viņš uzstāsies kopā ar Latvijas jaunās blūza paaudzes pārstāvjiem – grupu „Coolmans Report”;
  • savas Eiropas turnejas ietvaros pirmo reizi Blūza svētkos piedalīsies blūzroka ģitāras virtuozs no tālās Tasmānijas — Rob Tognoni ar savu grupu;
  • no Igaunijas pilsētas Tartu uz Siguldu atbrauks starptautiska igauņu-britu-latviešu supergrupa „Blueshound”;
  • Latviju pārstāvēs arī pērnā gada Latvijas blūza konkursa uzvarētāji „Lavrix Band” no Tukuma.

Pasākumā drīkstēs fotografēt un filmēt nekomerciālām vajadzībām un netraucējot apkārtējiem.

Ir padomāts arī par apmeklētajiem ar īpašām vajadzībām: transporta novietošanai ir rezervētas vietas Jaunās pils teritorijā iespējami tuvu ieejai estrādē, bet koncerta norises vietā ir rezervētas sēdvietas un ērta piekļūšana ar ratiņkrēslu.

Biļetes var nopirkt Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā:

  • biļetes cena iepriekšpārdošanā līdz 1.jūlijam – EUR 10 (Ls 7,03);
  • biļetes cena iepriekšpārdošanā no 2.jūlija – EUR 15 (Ls 10,54);
  • biļetes cena pasākuma dienā – EUR 20 (Ls 14,06).


Maršrutā Rīga–Sigulda–Rīga tiks norīkoti autobusi. Biļetes būs pieejamas tikai iepriekšpārdošanā, kas tiks uzsākta 1.jūlijā.

Festivālu organizē Latvijas Blūza atbalsta biedrība sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Plašāka informācija:
www.bluesfest.lv
www.facebook.com/SiguldaBlues


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi