×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-18
Siguldietim R.Treijam – 5. un 3.vieta radio vadāmo modeļu posmos

17.maijā Siguldas novada Alažmuižā norisinājās Latvijas RcOffroad Cup 2014 pirmais posms profesionālajiem radio vadāmajiem modeļiem kurā 1/8 elektro modeļu klasē piedalās arī siguldietis Roberts Treijs. Kvalifikācijas braucieni aizvadīti godam un izcīnīts "pole position", kas trijos A finālbraucienos ļaus startēt no pirmās pozīcijas.  Diemžēl tehnisko problēmu dēļ Roberts kvalitatīvi nobrauca tikai pirmo finālbraucienu, kurā arī izcīna uzvaru un pateicoties šai uzvarai kopvērtejumā Roberts ierindojās piektajā vietā, divdesmit sešu dalībnieku konkurencē.
 
Savukārt 14.jūnijā Krimuldas novada Lēdurgā norisinājās Latvijas RcOffroad Cup 2014 otrais posms profesionālajiem radio vadāmajiem modeļiem. Kvalifikācijas braucienos ātrākie izrādījās Igaunijas braucēji, bet Roberts Treijs uzrādīja piekto ātrāko laiku un nodrošināja iespēju startēt A finālbraucienos.  R.Treija kopvērtējumā izcīnīja augsto trešo vietu divdesmit sešu dalībnieku konkurencē.

Nākamais posms paredzēts 5.jūlijā jaunizveidotajā radio vadāmo modeļu trasē Limbažos.

Sīkāka informācija www.rcoffroad.lv
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi