×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-30
No 1.-3.jūlijam būs slēgta Siguldas pagasta Centra un Jūdažu bibliotēka

Siguldas pagasta Centra un Jūdažu bibliotekāres no 1. - 3.jūlijam dosies uz Ventspili, kur norisināsies UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas tīkla "Stāstu bibliotēkas" dalībnieku Vasaras skola, kas tiek rīkota sadarbībā ar "Stāstu bibliotēkas" ekspertiem - Ventspils Galveno bibliotēku, Pārventas bibliotēku, Gāliņciema bibliotēku, un Ventspils Bērnu bibliotēku utt.

Vasaras skolas mērķis ir veicināt dažādu prasmju apguvi, nodrošinot neformālo izglītību iesaistītajiem dalībniekiem, attīstīt stāstu stāstīšanas tradīciju, tās aktualizēšanu, saglabāšanu un tālāknodošanu nākamajām paaudzēm.

Šogad aprit Baltijas ceļa 25.gadadiena un UNESCO LNK īpaši aktualizē šo notikumu, lai veicinātu sabiedrības izpratni par Baltijas ceļa norisi 1989.gadā un tā nozīmi mūsdienās. 2009.gadā Baltijas ceļa nozīmīgākie dokumenti par tā organizēšanu un norisi tika iekļauti UNESCO programmas „Pasaules atmiņa” starptautiskajā reģistrā. Tāpēc šogad UNESCO LNK sadarbībā ar partneriem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā īsteno projektu „Baltijas ceļa stāsti”, kuram tiks veltīta Vasaras skolas pirmā diena.

Otrajā un trešajā Vasaras skolas dienā tiksimies ar dažādiem stāstniekiem un aktīviem cilvēkiem, lai, klausoties, piedaloties dažādās aktivitātēs un viesojoties stāstniekiem interesantākajās vietās Ventspilī, gūtu pieredzi stāstu stāstīšanā un radošā pieejā šīs tradīcijas aktualizēšanā, kā arī neformālā vidē saliedētos un sadraudzētos.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Blaua


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi