×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-10
Siguldā viesosies ES-Japānas festivālu Japānas komitejas priekšsēdētājs

Pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar „Rīga 2014” un Japānas mākslinieku klātbūtni Eiropas kultūras galvaspilsētas programmā, no 11. līdz 14. jūlijam Rīgā viesosies ES-Japānas festivālu Japānas komitejas priekšsēdētājs un Apvienotās Sumitomo Mitsui Finanšu grupas valdes priekšsēdētājs Masajuki Oku (Masayuki Oku).

Vizītes laikā amatpersona apmeklēs pasākumus, kas tapuši Eiropas-Japānas festivāla komitejas ietvaros, tiksies ar valsts augstākajām amatpersonām, piedalīsies Pasaules koru olimpiādes pasākumos un apmeklēs „Rīga 2014” partnerpilsētu Siguldu, tiekoties ar Siguldas novada Domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu.

„Japānas tuvināšanās Rietumu civilizācijai ienesusi jaunas vēsmas Japānas sabiedrībā. Tikmēr cilvēki dažādās Eiropas valstīs izrādījuši lielu interesi tieši par Japānas kultūru. Kā komitejas priekšsēdētājs vēlos paust lielu prieku par to, ka Eiropā parādās jauni sadarbības projekti ar Japānu,” norāda Masajuki Oku.

Sestdien, 12. jūlijā, no plkst. 10.00 Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā norisināsies Japānai veltīts pasākumu cikls, kurā notiks „Bonsai” izstāde un meistarklases, Japānas bērnu kora „Feny” un „Rīgas kamerkora” koncerts, kā arī Pasaules koru olimpiādes Sadraudzības koncerts. Savukārt svētdien, 13.jūlijā, koris „Feny” uzstāsies Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi