×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-14
Izpostīti Spieķu parka stādījumi

Siguldas novada pašvaldības daiļdārzniece informē, ka pagājušajās brīvdienās ir izpostīti Spieķu parka stādījumi - nerēķinoties ar konstrukcijas izturību un sastādītajiem ziediem, kāds ir uzkāpis uz lietussargiem, tos sabojājot.

“Diemžēl Spieķu parka stādījumu harmonija nu būs izjaukta, jo šādu ziedu stādus atrast vairs nevarēsim”, stāsta pašvaldības dārznieces, kuras jau uzsākušas stādījumu atjaunošanu.

Siguldas novada Pašvaldības policija un dārznieces aicina arī iedzīvotājus pievērst uzmanību apstādījumu postītājiem, lai Siguldas novads nezaudētu krāšņumu, un ziņot par pārkāpumiem Pašvaldības policijai pa tālruni 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


lakshmi
- 2014-07-17 15:08

Ļoti skumji,ka manā pilsētā rodas postītāji. Nedomāju,ka tie ir kādi mežoņi, bet muļķi gan. Kā var patikt dzīvot neglītā vidē!
Ja jau kārtības sargi grib ieviest kārtību, tad Spieķu skvēriņā jau "darbiņš padarīts", tagad jāpavēro citas labiekārtotās vietas. Iesaku vakaros pēc desmitiem līdz vieniem naktī pavērot bērnu rotaļu laukuma tuvējo apkārtni Nītaures un Brieža ielu krustojuma rajonā. Pēdējā laikā nereti ļoti skaļa publika dzirdama. Zinot, kā izturas piedzēries cilvēks, minētie diezin vai lietojuši alkoholu, jo kliegšana, spiegšana, rupjības nebeidzas, bet pieņemas spēkā.

vilnis
- 2014-07-16 09:50

kas attiecas uz Spieķa parka apstādījumiem,tad dzīvojot tur par līdzās informēju,ka piektdienas un sestdienas vakaros vairāk gan naktī,kad nedeg apgaismojums šeit,jaunatne apdzērusies demolē un klaigā,tā,ka liktos,ka atrodies kādā disko ballē.Klaigā,skan skaļa mūzika,braukā ar mokikiem tik skaļi,ka gulēt pēc plkst.24:00 nav iespējams.

Atbilde: vilnis
Administrācija
- 2014-07-16 11:01

Labdien, Vilni!
Siguldas novada Pašvaldības policijas priekšnieks pateicas par informāciju un informē, ka Pašvaldības policijas rīcībā nebija informācijas par Jūsu minēto problēmu Spieķu parka apkārtnē. Turpmāk Pašvaldības policijas inspektori Jūsu norādītajos laikos šo vietu uzraudzīs pastiprināti.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Vladimirs Majorovs
- 2014-07-15 02:50

Varu piedavāt pašvaldibai uzlikt videonoverošanu profesionalā līmenī...Esmu jau šajā jomā vairāk par 10 gadiem. URLAM nav vietas Siguldā!

Lulu
- 2014-07-14 16:55

Video novērošana šajā parkā nav uzlikta?

Pasākumi