×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-15
Siguldas meitenes starptautiskajā bērnu basketbola nometnē Slovākijā

No 29.jūnija līdz 7.jūlijam KBBall biedrības 6 audzēknes – Kitija Liziņa, Silvija Segliņa, Emīlija Tetere, Sigita Liepa, Elīna Zvilna un Madara Bērze - piedalījās starptautiskajā bērnu basketbola nometnē „Camp4Kids” Slovākijā Svit pilsētā, kura atrodas Augstajos Tatros. Meitenes trenējās kopā ar zēniem no Slovākijas.

Tas bija piesātināts laiks - 3 treniņi dienā. Katru dienu vadīja cits treneris. Visi bija labi zināmi basketbola speciālisti Slovākijā – valsts izlašu un Eirolīgas komandu treneri. Nometnes treneris bija Mārtiņš Dāvids Berķis, kurš ir arī Slovākijas Extra līgas komandas Svit „Iskra” spēlētājs. Viņa asistents bija KBBall biedrības treneris Ansis Šenne.

Nometnes idejiskais autors bija treneris Klāvs Bedrītis. Viņš kopā ar Mārtiņu Berķi pie šī projekta strādāja 2 mēnešus.

„Nedēļa, kuru mēs tā visi gaidījām, ir pagājusi... Šīs 7 dienas aiztecēja vienā acu mirklī, kā Poprad kalnu upe, gar kuru mēs skrējām rīta rosmes, lai labāk sagatavotos katras dienas darbam! Mums bija fantastiski viesi, ar milzīgām basketbola zināšanām un fantastisku gribasspēku un motivāciju, bērniem iemācīt jaunas lietas, groza bumbas elementos. Es gribētu pateikt paldies, visiem tiem, kuri mums ticēja, kas atbalstīja un pats galvenais, kas atbrauca! Tiekamies visi nākamgad, šajā pašā vietā, šajā pašā laikā, jau otrajā „Camp4kids” basketbola nometnē!”, savās pārdomās dalījās Mārtiņš Berķis.

Visas meitenes atgriezās mājās ļoti apmierinātas ar nometnē uzkrāto pieredzi, kā arī Slovākijā tika iegūti jauni draugi. Katra meitene saņēma sertifikātu par dalību nometnē.


Informāciju sagatavoja:
„KB Ball” valdes locekle
Inita Bedrīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi