×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-16
Informācija par autoceļa posmu slēgšanu Dabas koncertzāles pasākuma laikā

9.augustā Siguldā, Balonu pļavā (Gaujas nacionālajā parkā) notiks vērienīgs Latvijas dabas izziņas, mūzikas, zinātnes, video mākslas un dramaturģijas pasākums – Dabas koncertzāle. Pasākuma veiksmīgai un drošai norisei no 9.augusta plkst.15.00 līdz 10.augusta plkst.5.00 tiks slēgts autoceļš P8 (Inciems – Sigulda – Ķegums) posmā no Cēsu ielas un Raiņa ielas krustojuma (Siguldā) virzienā uz Inciemu līdz autoceļu P8 un P7 krustojumam – Turaidas muzejrezervātam. Satiksmes ierobežojumi paredz, ka šajā laikā tiks slēgta satiksme pār Gaujas tiltu.

Zinot, ka Sigulda, tilts pār Gauju, Gūtmaņala un Turaidas muzejrezervāts ir populāras vietas, ko savās kāzu dienās apmeklē jaunlaulātie no visas Latvijas, Dabas koncertzāles organizatori informē, ka gadījumā, ja kāzu dienas maršrutā ir iekļauta Sigulda, ir nepieciešams saņemt īpašas atļaujas, kas ļaus no 9.augusta plkst.15.00 līdz 10.augusta plkst.5.00 pārvietoties ar automašīnu pa Gaujas senieleju un šķērsot Gaujas tiltu.


Par atļaujas saņemšanu lūgums sazināties ar Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāju Sanitu Zviedri pa tālruni 67970849, vai e-pastu sanita.zviedre@sigulda.lv

Jau vairākus gadus projekts Dabas koncertzāle lauž robežas starp zinātni un kultūru, integrējot tradicionālo un mūsdienīgo pasauli, meklē dažādas muzikālas un videomākslas izpausmes, lai inovatīvā un atraktīvā veidā skaidrotu dabas vērtības un izglītotu par tām sabiedrību. Dabas koncertzāles aktivitātes Siguldā norisināsies 9.augustā no plkst.17.00. Pasākuma galvenais varonis šogad būs bruņuzivs Asterolepis ornata jeb Zvaigžņotās zvīņās tērptā. Pasākuma apmeklētājiem vairāk nekā 20 dažādās laboratorijās un darbnīcās būs plašas iespējas tuvāk iepazīt bruņuzivi un tās evolūcijas izaicinājumus, Zemes ģeoloģisko attīstību Gaujas senielejas teritorijā no laikā, kad tur dzīvoja bruņuzivs līdz mūsdienām, kā arī apskatīt dabas vērtības, kas sastopamas un vērojamas šodien. Iestājoties tumsai, ikviens varēs kļūt par dabas, mūzikas un videomākslas izrādes dalībniekiem, sajūtot dabu sevī un personisko saikni ar dabas skaistumu, varenību un laika plūdumu. Ieeja pasākumā bez maksas.

Projektu īsteno biedrība „Dabas koncertzāle” sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi, Siguldas novada pašvaldību un dabas pētniekiem. Pasākums nebūtu iespējams bez Latvijas vides aizsardzības fonda atbalsta.
Mākslas un zinātnes projekts „Dabas koncertzāle” ir dabas, mūzikas, zinātnes, video mākslas, dramaturģijas simbioze, kas aktualizē un spēcina mijiedarbību starp cilvēku un dabu.

Dabas koncertzāles pasākums ir viena no projekta „Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” aktivitātēm.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi