×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-17
Šonedēļ Siguldas novadā – Muzikālās brokastis, makšķerēšanas sacensības un vasaras gadatirgus

 

Piektdien, 18.jūlijā

Plkst.11.00 Riteņbraukšanas disciplīnas MTB XCO jauniešu diena Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā

 

Sestdien, 19.jūlijā

Plkst.8.00 Makšķerēšanas sacensības Jūdažu ezerā. Pieteikties var pa tālruni 27191247 vai rakstot uz e-pastu sports@ceribusparni.lv, kā arī būs iespējams reģistrēties sacensību dienā Jūdažu Sabiedriskajā centrā no plkst.8.00 – 8.30.

Plkst.9.00 Vasaras gadatirgus Zaļajā tirgū

 

Svētdien, 20.jūlijā

Plkst.11.00 Muzikālās brokastis Siguldas Jaunās pils dārzā „Vīne. Pilsētas un meža stāsti”.
Vīne visos laikos bijusi mūzikas lielpilsēta. Šajā programmā aicinām doties muzikālā ceļojumā: ieskatīties skaistās pilsētas vēstures lappusēs 18. un 19.gadsimtā – Vīnes klasicisma radītāju L.Bēthovena, J.Haidna un V.A.Mocarta dzīves laikā, ceļojuma turpinājumā izjust Franča Šūberta mūzikas romantisko elpu. Bet jaunu un īpašu lappusi Vīnes, Austrijas un visas pasaules muzikālajā vēsturē ierakstījis valšu karalis Johans Štrauss. Šī lappuse noteikti saistīs arī mūsu uzmanību, un mēs dosimies karaliski cēlā pastaigā pa Vīni un Vīnes mežiem, pabūsim arī pie skaistās zilās Donavas, lai vēlreiz pārliecinātos par Vīnes valša nezūdošo skaistumu.
Programmā piedalīsies mākslinieki: Aldis Liepiņš (klavieres), Evija Martinsone (soprāns), Ivars Bezprozvanovs (čells), par Vīni, laikmetiem un programmā atskaņotajiem komponistiem stāstīs muzikoloģe Karina Bērziņa.

Plkst.12.00 Bērnības svētki Siguldas pagasta Kultūras namā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi