×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-17
Siguldā viesosies latvietis, kurš ar kājām mēro Baltijas ceļu

Latvietis Aivars Noviks–Grasis, sagaidot Baltijas ceļa 25.gadadienu, kopš pirmdienas, 14.jūlija, kājām mēro tā maršrutu, kādā pirms 25 gadiem tika izveidota dzīvā cilvēku ķēde, kas simbolizēja triju Baltijas valstu protestu pret Molotova–Ribentropa paktu un centienus pēc neatkarības. Aivara Novika–Graša gājiens pa Baltijas ceļu sākās Viļņā no Ģedimina laukuma, bet ceļš noslēgsies 28.jūlijā Tallinā.

Svētdien, 20.jūlijā, ap plkst.15.00 Aivars iesoļos Siguldā un uzkavēsies līdz nākamās dienas rītam. Interesenti, kas vēlas viņu sagaidīt un sveikt, aicināti sazināties ar viņu pa tālruni 29109268, lai precizētu ierašanās laiku.

Šajā akcijā Aivars Noviks–Grasis atbalsta arī UNESCO LNK projektu „Baltijas ceļa stāsti”, kas tiek īstenots sadarbībā ar partneriem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā un kura ietvaros tiek apkopotas iedzīvotāju atmiņas par dalību Baltijas ceļā. Arī Aivars savā ceļojumā uzrunā cilvēkus un uzklausa viņu stāstus par Baltijas ceļa laiku. Projektā „Baltijas ceļa stāsti” ikviens tiek aicināts pastāstīt savu Baltijas ceļa stāstu un publicēt to www.thebalticway.eu.

Vairāk informācijas
.

Informāciju sagatavoja:
Liene Krīvena
UNESCO LNK konsultante


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi