×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-23
Šodien Domes sēdi varēs vērot interneta tiešraidē

Šodien, 23.jūlijā, plkst.16.00 notiks Siguldas novada Domes kārtējā sēde, ko aicinām skatīties tiešraidē. Mājaslapā blakus tiešraides logam ir redzama arī aktuālās sēdes darba kārtība.

„Ir tikai loģiski, ka, sekojot laikam un tehnoloģiju attīstībai, pašvaldības darbā izmantojam moderno tehnoloģiju piedāvātās iespējas, lai pilnveidotu pašvaldības un sabiedrības līdzdalības iespējas un atklātumu. Domes sēžu tiešraides ir nozīmīgs digitāls sabiedrības līdzdalības rīks, lai iedzīvotāji varētu ērtāk sekot līdzi lēmumu pieņemšanai un aktualitātēm novadā. Mums ir svarīgi, ka novadnieki, vērojot lēmumu pieņemšanas procesu, iegūst izpratni par deputātu argumentiem un izskatāmo jautājumu saturu pēc būtības,” skaidro Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība, modernizējot pašvaldības darbu, no 2.jūlija uzsāka Domes sēdes raidīt video tiešraidē. Lai gan plānotā likuma „Par pašvaldībām” norma pašvaldībām uzliktu par pienākumu Domes sēdēs veikt audio ierakstus, Siguldas novada pašvaldība ir spērusi soli uz priekšu, un Domes sēžu video tiešraides vai ierakstu arhīvu ikviens interesents var skatīt interneta vietnē www.sigulda.lv. Plānots, ka Domes sēžu ieraksti Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē glabāsies gadu.

Atgādinām, ka Siguldas novada Domes nolikums paredz, ka komitejas un Domes sēdes ir atklātas un tās arī turpmāk var apmeklēt ikviens interesents. Domes sēdes un arī komiteju sēdes notiek divas reizes mēnesī saskaņā ar nolikumu pēc iepriekš izziņota grafika.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi