×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-07-30
Pašvaldības policija aiztur personu par izdarītu zādzību

Siguldas novada Pašvaldības policija informē, ka pagājušā nedēļā, pateicoties Siguldas dzelzceļa stacijā uzstādītajām videonovērošanas kamerām un Pašvaldības policijas operatīvajai rīcībai, tika aizturēta persona par tikko izdarītu zādzību.

Siguldas novada Pašvaldības telpās ieradās sieviete, kura paziņoja, ka pirms neilga brīža tai tika nozagta somiņa, kurā atradās personas pase, telefons un naudas maks ar maksājumu kartēm un naudu.

Nekavējoties, aplūkojot videoierakstu, Siguldas novada Pašvaldības policijas darbiniekiem izdevās noskaidrot iespējamo vainīgo personu, kā rezultātā pēc aizturēšanas tā tika nogādāta Valsts policijā lietvedības nodrošināšanai.

Nozagtās mantas tika atdotas to īpašniecei.

Siguldas novada Pašvaldības policija atgādina, ka nevienu personu nevar atzīt par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Siguldas novada Pašvaldības policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un pieskatīt savas mantas. Ar Pašvaldības policiju var sazināties pa diennakts tālruni 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi