×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-04
Pašvaldībai īslaicīgi mainīts darba laiks; klientu apkalpošana tiks nodrošināta

Sakarā ar meteoroloģiskajām prognozēm par gaisa temperatūras paaugstināšanos un, ņemot vērā apstākļus, ka nav iespējams darba telpās nodrošināt gaisa temperatūru atbilstoši 2009.gada 28.aprīļa MK noteikumu Nr.359 „Darba aizsardzības prasības darba vietās” 1.pielikumam, kas nosaka, ka darba telpās, kur darbinieki strādā ar vieglu fizisku slodzi (biroja darbs), pieļaujamā temperatūras amplitūda siltajā gada laikā ir robežās no 20 - 28 C grādiem, īslaicīgi mainīts Siguldas novada pašvaldības darba laiks.

Pašvaldības administrācijas darbiniekiem, kuru darba telpas nav aprīkotas ar kondicionieriem, līdz 8.augustam noteikts darba laiks no plkst.7.00 – 13.00 un divas stundas attālināti, norādot tālruņu numurus saziņai ar klientiem. Apmeklētāju pieņemamajās dienās – pirmdienās un ceturtdienās, visās pašvaldības struktūrvienībās tiks nodrošināta apmeklētāju pieņemšana no plkst.8.00 – 18.00.

Lai iedzīvotāji saņemtu pašvaldības pakalpojumus, izmaiņas darba laikā neattiecas uz Siguldas novada Pakalpojumu centra darba laiku, pašvaldības klientu apkalpošanas speciālistiem un nodokļu administratorēm, kā arī Tūrisma informācijas centru un Pašvaldības policiju.

Atgādinām, ka visu aktuālo informāciju Siguldas novada iedzīvotāji var saņemt Siguldas novada Domes Pakalpojumu centrā pa bezmaksas tālruni 80000388.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi