×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-06
Siguldā varēs iegūt profesionālās ievirzes izglītības diplomu distanču slēpošanā

Līdz ar Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra uzbūvēšanu Siguldas Sporta skola ir licencējusi gan pamata, gan vidējās izglītības pakāpes profesionālās ievirzes sporta izglītības distanču slēpošanas programmu. Līdz ar to Siguldas Sporta skolā, sākot ar šo – 2014./2015. – mācību gadu, bērni un jaunieši varēs trenēties ne tikai Basketbola, Badmintona, Kalnu slēpošanas, Dambretes, Vieglatlētikas nodaļās, bet arī Distanču slēpošanas nodaļā.

Jaunizveidotajā Distanču slēpošanas nodaļā strādās divi Siguldas novadā zināmi sportisti un treneri – bijušais Latvijas izlases biatlonists, 2006.gada Turīnas Olimpisko spēļu dalībnieks Raivis Zīmelis un līdz šim vairāk ar orientēšanās sportu un dažādu skriešanas sacensību organizēšanu saistītais Kaspars Kārkliņš.

„Atklājot jauno Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centru, ir radīti nepieciešamie priekšnosacījumi distanču slēpošanas attīstībai Siguldas novadā. Izveidotā mākslīgā seguma distanču slēpošanas trase ļaus skolēniem aizvadīt treniņus uz sniega ilgāku laika posmu, iegūstot labāku fizisko sagatavotību nekā citviet Latvijā. Sporta izglītībai Siguldas novadā ir piešķirta īpaša nozīme, jo jau 1.septembrī Siguldas pilsētas vidusskolā skolēni uzsāks mācības sporta novirziena 1.s klasē. Bērnu izaugsmes pamatā ir vispusīga attīstība, kur fiziskā sagatavotība ir viena no nākotnes veiksmes atslēgām. Distanču slēpošana ir viens no demokrātiskākajiem un fiziskās sagatavotības nodrošināšanas vispusīgākajiem sporta veidiem,” skaidro Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Distanču slēpošanas treneris Raivis Zīmelis jau iepriekšējā sezonā vadīja distanču slēpošanas nodarbības biedrībā „A2”, un turpmāk jaunie sportisti iekļausies Siguldas Sporta skolā, apgūstot profesionālo izglītības programmu, kuru absolvējot būs iespēja saņemt diplomu, lai izglītību turpinātu kādā no izglītības iestādēm ar sporta novirzienu.

Treniņgrupas Distanču slēpošanas nodaļā tiks komplektētas 7 – 15 gadus veciem audzēkņiem. Treniņi notiks Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā Puķu ielā 4, Siguldas pilsētas stadionā, kā arī Siguldas Sporta skolas sporta zālē.

Plašāka informācija par uzņemšanu pieejama pa tālruni 22022898 vai e-pastu sportaskola@sigulda.lv. Dokumentu pieņemšana notiks no 25.augusta līdz 12.septembrim Sporta skolā Gāles ielā 29, darba dienās no plkst.8.00 līdz 19.00. Lai iestātos Siguldas Sporta skolā, nepieciešams aizpildīt iesnieguma veidlapu, iesniegt dzimšanas apliecības kopiju, ģimenes ārsta izsniegtu apliecinājumu, ka bērnam vai jaunietim atļauts nodarboties ar paaugstinātu fizisku slodzi, kā arī vienu fotogrāfiju (3x4).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi