×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-07
Tropiskos apstākļos norisinās sacensības orientēšanās sportā

Svelmainajās augusta brīvdienās, 2.–3.augustā, Turaidā norisinājās divu dienu sacensības „Siguldas kauss 2014” orientēšanās sportā. Laika apstākļi, garās distances un kalnainais apvidus pārbaudīja dalībnieku un līdzjutēju izturību abas sacensību dienas, kuru laikā izdzerts aptuveni 2000 litru ūdens. Sacensību organizatori, ņemot vērā subtropiem atbilstošu temperatūru, papildus distancē izvietoja divreiz vairāk dzirdināšanas punktus nekā parasti, lai dalībnieki gūtu veldzi distancē un pēc finiša. Uz starta kopumā izgāja 304 dalībnieki, 13 vecuma un meistarības grupās. Elites grupās izturīgākie izrādījās Anatolijs Tarasovs (Ozons – Latvija) un Sandra Paužaite (Lietuva).

Turaidas apvidus tuvāko nedēļu laikā kļūs par aizliegto teritoriju treniņiem tiem sportistiem, kas pretendē uz dalību 2018.gada Pasaules čempionātā, kas, kā zināms, notiks tieši Siguldā. Pēdējo iespēju izmantot šo apvidu sacensību gaisotnē bija ieradušies virkne spēcīgu Latvijas vīriešu izlases pretendentu un spēcīgā Lietuvas orientieriste Sandra Paužaite.

Sieviešu elitē Sandra Paužaite vairāk kā pārliecinoši apsteidza pārējās konkurentes. Krievijas sportiste Jūlija Pečura ierindojās otrajā vietā kopvērtējumā, bet labākā Latvijas pārstāve – Janeta Turka (Taka TOK) – aizņēma trešo goda pjedestāla pakāpienu.

Vīriešu elitē sacensība par uzvaru izvērtās daudz spraigāka. Pirmajā dienā pēc skrietām vairāk nekā 96 minūtēm tikai 18 sekundes šķīra Anatoliju Tarasovu un Jāni Tamužu (Auseklis IK), bet otrajā dienā A.Tarasovs, daudz pārliecinošāk, veicot distances beigu daļu, šo pārsvaru palielināja līdz 3:54. Pirmajā dienā izcīnīto trešo vietu otrajā dienā noturēja Kristaps Ozoliņš (Madonas BJSS/OK Arona).

Sacensību rezultāti apskatāmi interneta vietnē www.ba2.lv.

Uz tikšanos nākamajās sacensībās!

Foto no sacensībām


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi