×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-18
Aicinām vecākus saņemt monētas „Esmu dzimis Siguldas novadā 2014”

9.augustā Siguldas Jaunajā pilī Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics svinīgā pasākumā „Esmu dzimis Siguldas novadā” sveica 2014.gada pirmajā pusgadā dzimušos novadniekus un viņu ģimenes. Mazie novadnieki kā dāvinājumu no pašvaldības saņēma īpaši veidotas monētas, kurās iegravēts novada ģerbonis, dzimšanas gads un Siguldas Jaunās pils kontūra 3D tehnikā.

Aicinām ielūgtās ģimenes, kuras pasākumu neapmeklēja, sazināties ar pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldi pa tālruni 67970848, lai saņemtu piemiņas monētu. Vēl 45 monētas gaida savus mazos īpašniekus.

Jau ziņots, ka pašvaldība šādu pasākumu organizē trešo gadu, un šajā pusgadā sveikts rekordliels ģimeņu skaits – 143 mazuļi, kas ir par 22 bērniem vairāk nekā 2013.gada pirmajā pusgadā un par 35 bērniem vairāk nekā 2012.gada pirmajā pusgadā.

Kopumā 2013.gadā Siguldas novadā piedzimuši un deklarēti 247 bērni, kas ir par 26 mazuļiem vairāk nekā 2012.gadā, kad tika reģistrēts 221 jaundzimušais. Šogad pirmajā pusgadā piedzimis 71 zēns un 72 meitenes.

Nākamais pasākums „Esmu dzimis Siguldas novadā” plānots 2015.gada februāra sākumā, kad tiks godināti 2014.gada otrajā pusgadā dzimušie novadnieki. Plašāka informācija pieejama pie Dzimtsarakstu nodaļas vadītājas pa tālruni 67973300.

Plašāka informācija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi