×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-19
„Ghetto Alianse Sigulda” noslēgusi pirmo sezonu

"Ghetto Alianse Sigulda" rīkotajā 15.augusta "Ghetto Basket" turnīrā piedalījās 22 komandas. Pieaugušo grupā spēcīgākie bija siguldieša Jorena Duļevska veidotā "Elite", savukārt jauniešu grupā ceturto reizi sešos posmos triumfēja "Mazie monstri".

Siguldas sezonas pēdējā turnīrā vietējās komandas noslēdza cīņu iekšējā rangā. Pieaugušo grupā "Livonija" pirms pēdējā posma bija pārliecinošā vadībā, ko nosargāja, spēlējot mazliet eksperimentālā sastāvā. "Livonija" turnīru beidza ceturtdaļfinālā, kad atzina citas Siguldas komandas - "Koka roka" - pārākumu. Tieši "Koka roka" sagādāja turnīra patīkamāko pārsteigumu, cīņā par trešo vietu uzveicot "Kūsiņā iekšā". Tiesa, pieredzējušie rīdzinieki visus spēkus bija atstājuši pusfinālā. Tur, spēlējot līdz 11 punktiem, viņi ar 20:22 atzina "Daiņa kliķa" pārākumu. Taču arī "Daiņa kliķis" acīmredzot pārāk daudz spēka bija atstājuši pusfinālā, jo no "Ghetto Basket" leģendām komplektētā komanda finālā ar 10:12 atzina jauniešu "Elite" pārākumu.

Jauniešu grupā atkal spēlēja astoņas komandas. Finālu šoreiz sasniedza jaunās Cēsu basketbolistes, kam finālā tomēr neizdevās uzveikt sezonas līderus "Mazos monstrus". Ļoti saistošā un principiālā cīņā par trešo vietu spēcīgākie bija "Truļu dievi", kas uzveica "H vitamīnu". "Mazie monstri" svinēja uzvaru arī Siguldas kopvērtējumā. Otrajā vietā "Truļu dievi", bet trešās - "KB - 1" basketbolistes. Balvas labāko trijniekam jauniešu grupā sarūpēja "Ghetto Games".

Pieaugušo grupā uzvaru sezonas kopvērtējumā svinēja "Livonija", kas tādejādi ir kvalificējušies sezonas superfinālam. Otrajā vietā vietējā rangā sezonu noslēdza "Koka roka", bet trešajā vietā - "BK Marināde". Par Siguldas alianses sezonas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Toms Kirtovskis no "BK Marināde" komandas. 

"Ghetto Alianse Sigulda" saka paldies saviem atbalsītājiem: Siguldas novada Domei, viesu namam "Livonija", kafejnīcai "Mr. Biskvīts" un "Siguldas Minerālūdenim". Uz tikšanos nākamsezon!

15. augusta laureāti

Pieaugušie:
1. Elite (Jānis Engers, Nils Gertsons, Jorens Duļevskis, Gustavs Balams);
2. Daiņa kliķis (Artūrs Kramiņš, Ģirts Strikauskis, Mārtiņš Motivāns, Kristaps Saulītis);
3. Koka roka (Aigars Jonass, Aigars Ābele, Artūrs Zuļģis, Artūrs Lielpēteris).

Jaunieši:
1. Mazie monstri (Māris Ramanis, Roberts Bērze, Ernests Bērze, Gusts Narnickis);
2. 3k Cēsis (Kristīne Medne, Krista Gabrāne, Emīlija Grava);
3. Truļu dievi (Mārtiņš Ozols, Ričards Fedečko, Renāts Slišāns, Mārcis Bolotovs).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi