×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-20
Siguldas novada uzņēmējus aicina iesaistīties reģionālā inovāciju iniciatīvā

Jūlija izskaņā Siguldas Jaunajā pilī notika Siguldas novada uzņēmēju tikšanās ar informācijas tehnoloģiju uzņēmuma „DPA”, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un „Microsoft Latvia” pārstāvjiem, kuri P/A „Siguldas Attīstības aģentūra” rīkotajā seminārā informēja par iespēju piedalīties reģionālā inovāciju un uzņēmējdarbības attīstības Start-up iniciatīvā. Šīs iniciatīvas mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības attīstību, inovāciju ieviešanu ikdienas procesos un jauniešu sadarbību ar uzņēmumiem jaunu ideju radīšanā reālā biznesa vidē.

Iniciatīvas ietvaros septembra beigās tiks izsludināts divus mēnešus garš konkurss 9.–12.klašu skolēniem. Tā mērķis ir veicināt uzņēmēju un jauniešu abpusējo sadarbību jaunu biznesa ideju radīšanai, izmantojot mūsdienīgas IT tehnoloģijas. Uzņēmēji varēs dalīties ar savām vēlmēm uzņēmuma IT vides, komunikācijas vai mājaslapu izstrādei un uzlabošanai, bet jaunieši ģenerēs risinājumus. Lai iegūtu pieeju mūsdienīgiem IT rīkiem, jaunieši tiks aicināti reģistrēties „Microsoft Office 365” platformā – šajā, uz mākoņtehnoloģijām balstītajā vidē, konkursa dalībnieki varēs radīt, piemēram, savu vai kāda reģionālā uzņēmuma mājaslapu bez specifiskām zināšanām par to izstrādi. Projekta gaitā skolēni varēs konsultēties ar „DPA” un „Microsoft Latvia” speciālistiem, kuri atbalstīs viņus ar eksperta padomu.

Piedaloties biznesa ideju konkursā, novada skolu audzēkņi pilnveidos savas zināšanas informācijas tehnoloģiju jomā un, veidojot dažādus biznesa projektus, mācīsies sadarbības prasmes. Savukārt novada uzņēmēji piedaloties šajā projektā, varēs ne tikai iegādāties labākās jauniešu prezentētās idejas un pieteikt nepieciešamos uzņēmuma IT uzlabojumus, bet arī iegūt bezmaksas speciālistu konsultācijas, lai ieviestu konkrētās risinājumu stratēģijas.

Konkursa noslēgumā šā gada novembrī tiks organizēti pasākumi, kuros skolēni prezentēs savas idejas uzņēmumiem un jauniešu radītos risinājumus vērtēs žūrija. Konkurētspējīgākās Start-up idejas autoriem tiks dāvāts starta kapitāls idejas attīstīšanai.

Uzņēmējus, kuri vēlās iesaistīties šajā iniciatīvā, sniedzot novada jauniešiem biznesa projektu idejas, aicinām pieteikties pie Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītājas Inas Stupeles pa tālruni 29414798 vai e-pastu ina.stupele@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi