×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-22
Tuvojas Vienības velobrauciens; siguldiešiem ar ID kartēm atlaides dalības maksai

Vēl pavisam maz laika atlicis līdz gada nozīmīgākajam notikumam Latvijas riteņbraukšanā – 24.Riteņbraucēju Vienības velobraucienam, kas 7.septembrī norisināsies Siguldā. Novada iedzīvotāji aicināti piedalīties kādā no trīs aizraujošajām distancēm un atbalstīt citus dalībniekus.

Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciens šogad norisināsies jau 24.reizi. Gada lielākais velonotikums laika gaitā kļuvis par vienu no valsts nozīmīgākajiem sporta pasākumiem. Pagājušajā gadā trīs dažādās distancēs Siguldā uz starta stājās vairāk nekā 5200 riteņbraucēju.

Arī šogad organizatori aicina visus aktīvās atpūtas cienītājus piedalīties kādā no trīs distancēm. VAS Latvijas Dzelzceļš, atzīmējot savu 95 gadu dzimšanas dienu, aicina startēt LDz Sporta braucienā (95 kilometri). Aizraujoša trase gaidāma SEB MTB distancē, kas piemērotāka asāku izjūtu cienītājiem un adrenalīna meklētājiem. Ikvienam pieveicama būs nepilnus 37 kilometrus garā Tautas distance. Visas trases vedīs pa Siguldu un tās apkārtni, kas izceļas ar saviem skaistajiem dabas skatiem un pauguriem. Visiem dalībniekiem liels izaicinājums noteikti būs Siguldas kalna pievarēšana pēdējā kilometrā.

Plkst.11.00 starts paredzēts sporta braucienam, plkst.13.00 distancē dosies kalnu riteņbraucēji, bet plkst.14.00 sākums paredzēts populārajam tautas braucienam, kur distancē dosies vairāk nekā 3500 dalībnieki.

Sacensību organizatori īpaši aicina Vienības velobraucienā startēt uzņēmumu komandas, kas cīnīsies par kuplāk pārstāvētā darba kolektīva balvu. Ar īpašām pārsteiguma balvām tiks sumināta arī visvairāk pārstāvētā pašvaldība un kuplākā ģimene.

Iepriekšējā pieteikšanās nozīmīgajam notikumam norisinās portālā www.velo.lv. Tā ilgs līdz 2.septembrim. Reģistrēties līdz 2.septembrim var arī veikalos Veloserviss un MySport, kā arī Siguldā, Kuldīgā, Valmierā, Cēsīs, un Smiltenē. Nolikums, kā arī cita informācija atrodama portālā velo.lv.

Dalības maksa, reģistrējoties līdz 31.augustam – jauniešiem no 12 līdz 18 gadiem un senioriem virs 60 gadiem – 20 eiro, pārējiem 25 eiro. Reģistrējoties no 1. līdz 2.septembrim, dalības maksa visiem 30 eiro, bet, reģistrējoties sacensību dienā, – 40 eiro.

Atgādinām, ka siguldiešiem līdz 2.septembrim, reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, tiek piedāvāta 20% atlaide, uzrādot Siguldas novada ID karti.

Pasākuma laikā plānoti satiksmes ierobežojumi ceļu posmos Ragana–Sēnīte un šosejas A2 posmā Sigulda–Sēnīte. Plānots, ka 7.septembrī sacensību laikā Gaujas senieleja būs slēgta no plkst.13.00 līdz 16.00. Plašāka informācija par satiksmes ierobežojumiem un plānoto satiksmes organizāciju Siguldas pilsētas centrā tiks izziņota Siguldas novada pašvaldības mājaslapā no 28.augusta.

Aicina brīvprātīgos Vienības velobrauciena organizatoru komandā

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi