×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-26
Izaicinām uzskriet Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē

Sestdien, 30.augustā notiks skrējienu seriāla „Siguldas UP CUP 2014” ceturtais noslēdzošais posms – Renes skrējiens. Šāds skrējiens notiks jau trešo reizi, kurā aicināts piedalīties ikviens sporta entuziasts gan no Siguldas novada, gan citiem Latvijas novadiem. Šī ir unikāla iespēja skriet augšup pa Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi.

Dalībnieku reģistrācija notiks Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases finiša laukumā no plkst.9.30 – 10.30. Starts pirmajam dalībniekam tiks dots plkst.11.00.On-line pieteikumi iesniedzami līdz 29.augusta plkst.17.00 mājaslapā www.ba2.lv. Dalības maksa sacensībās SV30 – SV50 3 eiro, SV10 – SV20, SV60 1 eiro. Siguldas novada skolu skolēni un Siguldas Sporta skolas audzēkņi startē bez maksas. Dalības maksa veicama 30.augustā sacensību centrā. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karti, dalības maksa tiek samazināta par 50%.

Uzvarētāji tiks noteikti sievietēm un vīriešiem katrā vecuma grupā. Absolūti labākā rezultāta ieguvēji sieviešu un vīriešu konkurencē iegūst titulu „Ātrākais renes skrējējs 2014” un „Ātrākā renes skrējēja 2014”.

Sacensības organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar biedrību „A2” un Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasi.

„Sigulda Up cup 2014” skriešanas seriālā šis ir noslēdzošais posms - ir uzstādīti „Pakāpienu skrējiena” pirmie rekordi, noskaidroti „Kalnu karalis un karaliene”, „444 pakāpienu pavēlnieki”, „ātrākie ziņneši”, tādēļ pēc skrējiena bobsleja trasē tiks apbalvoti arī kopvērtējumu līderi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi