×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-27
Šoruden aicina piedalīties skrituļošanas seriālā

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar Taktika.lv rīko skrituļošanas seriālu darba dienu vakaros. Ar šīm sacensībām popularizējot skrituļslidošanu, kā veselīgu, aktīvu dzīvesveidu un sportošanu svaigā gaisā.

Sacensības notiks piecos posmos. Katrā posmā dalībniekiem būs jāveic divas distances – pirmā 200 m sprints treka aplī un otrā – distance atbilstoši vecuma vai meistarības grupai.

Skrituļslidošana 200 metru trekā ir populārākā skrituļošanas disciplīna, kas ir iekļauta arī Eiropas un Pasaules čempionātos. Tā ir spraiga, ātra, notikumiem un emocijām pilna, un ļoti labi pārskatāma arī skatītājiem.

Sacensību laikā būs iespējams saņemt profesionālas konsultācijas par skrituļslidošanu, skrituļslidu izvēli un notestēt ātruma skrituļslidas. Otrajā posmā mēģināsim uzstādīt ātruma rekordu uz skrituļslidām.

Pirmais posms jau 28.augustā plkst.19.00! Iepriekšpieteikšanās www.ba2.lv un www.freeskate.lv vai sacensību vietā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, Puķu ielā 4 no plkst.17.30. Sacensību nolikums.

Tiekamies rudenī skrituļojot Siguldā!

Informāciju sagatavoja
Jānis Lazdāns


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi