×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-27
Novada bibliotēka piedalās Novadu dienā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā

28.augustā no plkst.12.00 līdz 21.00 Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks Novadu diena. Visā bibliotēkas ēkā būs skatāmi Vidzemes, Latgales, Kurzemes, Zemgales un Sēlijas mūziķu, mākslinieku, uzņēmēju, amatnieku un aktieru priekšnesumi, demonstrējot pārstāvēto novadu bagātību, kultūras vērtības un dažādus talantus.

Novadu dienā Siguldas novadu pārstāvēs arī Siguldas novada bibliotēka, papildinot jau esošās izstādes „Sigulda. Aizrautības vektors” un „Dzimuši Siguldā”.

Ar rūpīgi atlasītu novadpētniecības fonda grāmatu kolekciju tiks reprezentēta novada krāšņā daba, talantīgo iedzīvotāju veikums un panākumi, kā arī novada kulturālais mantojums. Kolekcijai atlasīti un Novadu dienas apmeklētāju apskatei piedāvāti gan seni izdevumi, piemēram, 1925.gadā izdotais „Vadonis pa Vidzemes Šveici”, gan pavisam jaunas, nesen izdotas grāmatas – Gunāra Dukštes „Lidojumā! Pieskārieni Latvijai” un daiļdārznieka Aivara Irbes jaunākais veikums „Puķu draugi”. Tāpat apmeklētāji varēs iepazīties ar Siguldas novada kulināro mantojumu grāmatā „Siguldas vēders”, baudīt Gaujas gleznainās ainavas dažādos laikos izdotos ceļvežos un jaunākajā fotoalbumā „Gauja tecēj’ skandēdama”, kā arī novērtēt Siguldas kultūras daudzveidību – iepazīt jauno dzejnieku veikumu, baudīt jau sevi pierādījušu literātu darbus, uzzināt vairāk par teātra, tautas lietišķās mākslas un citu kultūras sfēru darbību Siguldas novadā.


Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada bibliotēkas bibliogrāfe
Ginta Spulle


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi