×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-28
Šonedēļ Siguldas novadā – izrāde, sporta sacensības, balle un aktivitātes jauniešiem

Piektdien, 29.augustā


Plkst.10.00 Jauniešu tehniskās dienas un Interešu kiosks Jaunrades centrā. Notiks neformālas nodarbības jauniešiem dažādās tehniskajās jomās.
Plkst.11.00 Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Siguldas nodaļa organizē informatīvo semināru par Lauku attīstības programmas aktualitātēm un pasākumiem „Aktualitātes lauku attīstībā 2015. – 2020.gadam”, kas norisināsies Dārza ielā 2A, Siguldā. Semināra programma.
Plkst.18.30 Tautasdziesmu meditatīvā dziedāšana ar Inesi Vanagu centrā „Malus”. Līdzi aicinām ņemt sedziņu un cienastiņu. Ieeja – par ziedojumiem.

 

Sestdien, 30.augustā

Plkst.11.00 Renes skrējiens Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē.
Plkst.12.00 Jauniešu tehniskā diena Siguldas novada Jaunrades centrā.
Plkst.19.00 Allažu pagasta Tautas nama amatierteātra „AKA” izrāde Allažu pagasta Tautas namā. Izrāde divās daļās „Gada godi” (viss ap un par kapusvētkiem) un „Burbeķīša” (pēc Vizmas Belševicas stāsta motīviem). Režisore Izolde Pētersone. Ieejas maksa –2 eiro, bērniem un pensionāriem –1 eiro.
Plkst.21.00 Gandrīz zaļumballe Allažu pagasta Tautas namā. Balle kā sendienās (divās daļās). Gandrīz zaļumballe kopā ar pūtēju orķestri „Madliena” (orķestra diriģents un mākslinieciskais vadītājs – Viesturs Lazdiņš, koncertmeistars – Alvars Šteinbergs), otrā daļa kopā ar Edvīnu Zālīti un draugiem. Izdarības, spēles un jautrība vakara gaitā nodrošināta! Pasākums pie galdiņiem ar pašu sarūpētu cienastu. Ieejas maksa –5 eiro; galdiņu var rezervēt pa tālruni 26690301.

 

Svētdien, 31.augustā

Plkst.14.00 Kapusvētki Allažu pagasta kapos. Dievkalpojumu vadīs evaņģēliski luteriskās Siguldas draudzes mācītājs Andris Grots.

 

Izstādes

  • Siguldas novada amatnieku izstāde Mores kauju muzejā 
  • Izstāde „Anita Mellupe: dzimtas un grāmatu stāsti” Siguldas novada bibliotēkā 
  • Siguldas mazā vēstniecība Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 
  • Siguldas novada mākslinieces Ilzes Bindemanes-Kļavas izstāde kultūras un mākslas telpā "Siguldas Tornis" 
  • Izstāde „Melnbaltās pasaules krāšņums. Māksliniekam Zigurdam Zuzem 85” Siguldas novada bibliotēkā

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi