×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-29
Mākslu skola izsludina papilduzņemšanu Mūzikas un Mākslas nodaļās

Siguldas Mākslu skola "Baltais Flīģelis" izsludina audzēkņu papilduzņemšanu Mūzikas un Mākslas nodaļās. Pārrunas un iestājpārbaudījumi audzēkņiem notiks 3.septembrī no plkst.15.00 - 18.00.

Mākslu skolas Mūzikas nodaļā, paralēli vispārējai pamatizglītībai, 6 - 8 gadu laikā iespējams apgūt kādu no profesionālās ievirzes izglītības programmām - taustiņinstrumentu spēli - klavieres vai akordeonu, stīgu instrumentu spēli - vijoli vai čellu, pūšaminstrumentu spēli - flautu, klarneti, saksofonu, trompeti, eifoniju, trombonu, mežragu vai tubu, kā arī sitaminstrumentu spēli un vokālo mākslu. Mūzikas nodaļā, atkarībā no izvēlētās programmas, tiek uzņemti bērni no 7 - 12 gadu vecumam.

Mākslu skolas Mākslas nodaļā bērni no 7 gadu vecuma var apgūt profesionālās ievirzes izglītības programmu vizuāli plastiskajā mākslā. Programmas apmācības ilgums - 7 gadi.

Mācību maksa Mākslu skolas profesionālās ievirzes izglītības programmās ir 17 eiro mēnesī.  Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldības atbalsta programma novada daudzbērnu ģimenēm paredz atlaidi maksai par skolēnu izglītošanos profesionālās ievirzes izglītības programmās - daudzbērnu ģimenēm, kurās vismaz trīs bērni apgūst profesionālās ievirzes izglītības programmas kādā no pašvaldības izglītības iestādēm, maksa par nodarbībām katram bērnam par katru programmu tiek samazināta par 65% mēnesī, savukārt ģimenēm, kurās viens vai divi bērni apgūst profesionālās ievirzes izglītības programmas kādā no pašvaldības izglītības iestādēm, maksa par nodarbībām katram bērnam tiek samazināta par 50% mēnesī. Atlaides par profesionālās ievirzes izglītības programmas maksu stājas spēkā ar mēnesi, kurā vecāki iesnieguši iesniegumu. Pieteikums atlaižu saņemšanai ir jāiesniedz katru mācību gadu.

Papildu informācija par Mākslu skolas "Baltais Flīģelis" profesionālās ievirzes izglītības programmām pieejama pa tālruni 67971578 (Mākslu skolas "Baltais Flīģelis" direktora pienākumu izpildītāja Signe Ruduka).

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi