×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-08-29
Turpinās izglītības iestāžu infrastruktūras sakārtošana

Šajā gadā izglītības iestāžu rekonstrukcijā un remontdarbos Siguldas novada pašvaldība ieguldījusi vairāk nekā 400 tūkstošus eiro. Lielākie darbi veikti bērnudārzā „Pīlādzītis”, Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”, kā arī Siguldas Sporta skolā.

Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādē „Pīlādzītis” noslēgušies III kārtas vienkāršotās rekonstrukcijas darbi, kuru laikā tika renovētas divas bērnudārza grupiņas ar sanitāri tehniskajām telpām, aktu zāle un administrācijas kabineti, kā arī apkalpojošā personāla palīgtelpas, gaiteņi un kāpņu telpa.

Tika izbūvēta ventilācijas sistēma ar kondicionēšanas iekārtu katrā grupiņā atsevišķi, kas ļaus individuāli un saudzīgi regulēt mikroklimatu telpās. Izbūvēta arī jauna apkures sistēma, kā arī karstā un aukstā ūdens apgādes sistēma. Visās telpās nomainīti elektrības vadi, kontakti un slēdži. Visās telpās ir uzstādīti funkcionāli atbilstoši un moderni apgaismes ķermeņi. III kārtas vienkāršās rekonstrukcijas darbu veikšanai pašvaldība ņēma kredītu 206 651 eiro apmērā. Patlaban bērnudārzs ir pilnībā izremontēts, un 1.septembrī to atsāks apmeklēt 125 bērni.

Kredīts remontdarbu veikšanai 84 449 eiro apmērā tika ņemts arī Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” ēkas jumta sakārtošanai. Jumta daļā ieklātas siltumizolācijas plāksnes, kas ir labs kopējais risinājums izolācijai kausējamiem lēzenajiem jumtiem, un jaunas tehnoloģijas ugunsdrošs kausējamais ruļļu materiāls. Jumta un sienu salaiduma vietās uzliktas jaunas skārda apmales.

Šogad veikts Siguldas Sporta skolas zāles grīdas remonts. Pašvaldība šiem remontdarbiem izlietojusi gandrīz 69 tūkstošus eiro.

Vasaras aktīvo remontdarbu laikā Mores pamatskolā sakārtots saimniecības ieejas mezgls, kā arī virtuves noliktava, drīzumā tiks pabeigta centrālās apkures ierīkošana. Šiem darbiem kopumā tiks izlietoti aptuveni 20 tūkstoši eiro.

Virtuves remontdarbi veikti bērnudārzā „Saulīte”.
Papildus šiem darbiem izglītības iestādēs pašu budžeta ietvaros tika veikti arī citi, tostarp kosmētiskie remontdarbi.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi