×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-03
Par 10 000 eiro papildināts sporta inventārs Siguldas novada izglītības iestādēs

Uzsākot jauno mācību gadu, Siguldas novada pašvaldība, īstenojot Izglītības un zinātnes ministrija atbalstīto projektu „Sporta inventāra iegāde Siguldas novada izglītības iestādēm vispārējās fiziskās sagatavotības un āra nodarbību nodrošināšanai” ir papildinājusi sporta inventāru divām Siguldas novada izglītības iestādēm – Siguldas Valsts ģimnāzijai un Laurenču sākumskolai. 

Projekta ietvaros abām skolām tika iegādāts vispārējās fiziskās sagatavotības attīstošs un āra nodarbībām piemērots sporta inventārs. Siguldas Valsts ģimnāzija tika pie jauna vingrošanas, volejbola un distanču slēpošanas inventāra. Lai sporta nodarbības padarītu mūsdienīgākas un interesantākas, tika iegādāti laika ņemšanas čipi, kurus visbiežāk izmanto orientēšanās sportā. Laurenču sākumskolai, lai veicinātu āra nodarbību norisi, tika iegādāts pārvietojams strītbola grozs, futbola vārti, āra zviedru siena, volejbola statīvi, barjeras, kā arī dažāda veida bumbas, vingrošanas paklāji un cita veida mazais sporta inventārs.  

Kopējās projekta izmaksas ir 10970 eiro. Atbilstoši konkursa nolikumam, Siguldas novada Domes līdzfinansējums ir 50% no kopēja projekta finansējuma apmēra un ir līdzvērtīgs Izglītības un zinātnes ministrijas finansējumam 5485 eiro apmērā.

Sporta pārvaldes vadītāja Z. Abzalone: „Esam priecīgi, ka, izmantojot ministrijas piešķirto finansējumu, varam papildināt un atjaunot sporta inventāru mūsu izglītības iestādēs. Projekts tika rakstīts ar mērķi  sekmēt veselas, fiziski un garīgi attīstītas personības veidošanos, attīstot bērniem un jauniešiem veselīga un aktīva dzīvesveida paradumus, veicinot veselības saglabāšanu un nostiprināšanu, attīstot fiziskās īpašības, pilnveidojot nepieciešamās prasmes un radot vēlmi regulāri piedalīties sporta nodarbībās. Siguldas novada pašvaldība ik gadu piešķir finansējumu sporta inventāra iegādei izglītības iestādēm. Piedaloties IZM projektu konkursā, šogad spējām šo apjomu dubultot. Nu jau vairākus gadus pēc kārtas esam iegādājušies distanču slēpošanas inventāru vispārizglītojošām skolām, vienīgā, kurai nebija šis slēpošanas inventārs, bija Siguldas Valsts ģimnāzija. Līdz ar šī projekta realizāciju varam droši teikt, ka esam apgādājuši visas Siguldas novada vispārizglītojošās skolas ar distanču slēpošanas inventāru”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi