×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-04
Pie Siguldas 1.pamatskolas izveidots aktīvās atpūtas laukums

Pie Siguldas 1.pamatskolas ir izveidots publiski pieejams, interesants un sakopts aktīvās atpūtas laukums, kurā skolēni un apkārtnes bērni var izkustēties un uzspēlēt spēles.

Aktīvās atpūtas laukumu klāj bruģis un spēlēm piemērots mīkstais sporta segums. Tam ir izveidots āra apstākļiem piemērots spēļu inventārs - dambretes kauliņi, skandināvu ķegļi, domino kauliņi, metamie kauliņi un koka klucīši. Laukumā ir izvietota konstrukcija, kurā ir tāfele, vingrošanas un rāpšanās iespējas.
Apmeklētāju acu priekam laukumā ir izvietota dekoratīvo augu piramīda, bet ērtībai - soliņi un atkritumu tvertnes.

Līdz ar šāda laukuma izveidošanu skolēni un jaunieši ir ieguvuši papildus iespēju aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā. Laukums ir izmantojams gan stundu starpbrīžos, gan pēc stundām, gaidot pašdarbības pulciņu nodarbības vai sabiedrisko transportu. Aktīvās atpūtas laukumu var izmantot arī sporta spēlēm, veiklības stafetēm un kultūras pasākumiem.

Aktīvās atpūtas laukumu izveidoja SIA „Z Company” speciālisti Māra Gaiļa vadībā Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrības izstrādātā projekta „Prāta spēles svaigā gaisā” ietvaros, kuru sadarbībā ar Siguldas novada Domi finansiāli atbalstīja arī Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai ( ELFLA).

Pateicamies par atbalstu un atsaucību projekta izstrādes un realizācijas laikā Siguldas novada Domes un SIA „Z Company” speciālistiem, Siguldas 1.pamatskolas pedagogiem un LAD darbiniekiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrība
Foto:G.Virziņa



© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi