×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-09
Iespēja bērnus pieteikt radošā mākslu studijā

9.septembrī plkst.17.30 durvis ver „Lienes Circenes radošā mākslu studija” Siguldā, Šveices ielā 19, Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”, 220.telpā, piedāvājot apmācības/ ieskatu dažādos mākslu – mūzika, māksla, deja, teātris - virzienos.

Vadīt nodarbības ir piekrituši tādi plaši pazīstami mākslinieki un talantīgi, pieredzējuši pasniedzēji kā folkloras kopas „Skandinieki” vadītāja Julgī Stalte (folklora), Nils Īle (perkusijas), Latvijas Leļļu teātra aktrise Dace Vītola, deju skolotāja Guna Mangusa u.c.

Vēl var pieteikties:
4+ g.v. grupā: otrdienās, plkst.18.30
9+ g.v. grupā: otrdienās, plkst.17.30
6+ g.v.grupā: otrdienās, plkst.16.30
2+ g.v.grupā: laiks tiks precizēts

Pieteikšanās un sīkāka informācija pa tālruni: 29497947, pieteikšanās elektroniski radosasdienassigulda@gmail.com. Piesakoties elektroniski, lūdzu norādīt bērna vārdu, uzvārdu, pilnus gadus un dzimšanas datumu, tālruņa numuru.

Dalības maksa: 25 eiro mēnesī, vienas nodarbības cena 7,5 eiro, piesakot bērnu nodarbībām, jāveic nodrošinājuma iemaksa 25 eiro apmērā.

Studijas dalībniekiem 2.pusgadā būs iespēja iepazīties arī ar akadēmiskiem instrumentiem: klavierēm, flautu, vijoli, ģitāru un citiem instrumentiem.

Informāciju sagatavoja:
Liene Circene



   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi