×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-10
Aicina piedalīties izsolē nekustamajam īpašumam Augļu ielā 4A, Siguldā

Siguldas novada pašvaldība pārdod atkārtotā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli nekustamo īpašumu Augļu ielā 4A, Siguldā, Siguldas novadā. Nekustamais īpašums sastāv no zemes gabala 0,1274 ha platībā ar kadastra apzīmējumu 8042 004 0427.
Izsolāmais nekustamais īpašums apskatāms, iepriekš saskaņojot apskates laikus pa tālruņiem 67970842, 67800950.
 

Izsoles dalībniekus reģistrē Siguldas novada pašvaldības Siguldas pagasta pārvaldes 204.kabinetā (Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā) pašvaldības apmeklētāju pieņemšanas laikos no 8. līdz 15.oktobra plkst.16.00 (ieskaitot). Tālruņi uzziņām 67800950, 67970842.


Izsole notiks 2014.gada 17.oktobrī plkst.12.00 Siguldas pagasta pārvaldē Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Siguldas novadā. Izoles sākumcena ir 9999,83 eiro.
Līdz pieteikuma iesniegšanai izsoles dalībniekiem jāpārskaita nodrošinājums 10% apmērā, t.i., 1000 eiro.

Maksājums par nosolīto nekustamo īpašumu, kuru samaksā dalībnieks, kurš solījis visaugstāko cenu par nekustamo īpašumu, jāveic viena mēneša laikā no izsoles dienas, atrēķinot iemaksāto nodrošinājumu. Dalībnieks ir tiesīgs iesniegt rakstisku pieteikumu pirkt nekustamo īpašumu uz nomaksu, pamatojoties uz likuma „Publiskas personas mantas atsavināšanas likums” 36.panta trešo daļu, ka pārdodot publiskas personas nekustamo īpašumu uz nomaksu, nomaksas termiņš nedrīkst būt lielāks par pieciem gadiem kā arī pircējs maksā likumiskos procentus (6%) un līgumsodu 0,1% apmērā par katru nokavēto dienu.

Plašāka informācija par izsolēm Siguldas novadā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi