×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-15
Nominēts Siguldas novada Lieliskais tētis

Svētdien, 14.septembrī, kad Latvijā tiek svinēta Tēva diena, Siguldas novadā tika meklēts „Siguldas novada Lieliskais tētis – 2014!”. Sacensībās piedalījās 48 novadnieku ģimenes un visi tēti apliecināja, ka ir stipri, veikli, ātru, atraktīvi, gudri, jautri, precīzi un atjautīgi. 

Siguldas 1.pamatskolas sporta laukumā Siguldas novada tētiem bija jāveic dažādas netradicionālas un sportiskas disciplīnas – jābūvē telts, jāuzceļ augstākais tornis no koka klucīšiem, jātur medus spainīši, jāpin bizes, jāsasien kaklasaite, jāmet basketbola bumba, jāspēlē krokets un jāatbild uz erudīcijas jautājumiem.

Nomināciju Siguldas novada Lieliskais tētis izcīnīja Dainis Siņica ar komandu „Rullētāji”.

Citas iegūtās nominācijas:

  • „Siguldas novada Visveiklākais tētis” ieguva Jānis Stupelis ar komandu „Tīģeri”,
  • „Siguldas novada Visgudrākais tētis” – Kristaps Turauskis ar komandu „X-Surikāti”,
  • „Siguldas novada Visstiprākais tētis” – Jānis Zoltners ar komandu „Viltīgie lūši”,
  • „Siguldas novada Visatraktīvākais tētis” – Žanis Stāmers ar komandu „Stāmeri”,
  • „Siguldas novada Visjautrākais un Visprecīzākais tētis” – Edgars Blūmiņš ar komandu „Komanda”,
  • „Siguldas novada Visatjautīgākais tētis” – Ivo Alksnis ar komandu „Alkšņu ģimene”,
  • „Siguldas novada Visakurātākais tētis” – Sandijs Aizupietis ar komandu „Slaidiņi”.


Veicināšanas balvas gan par komandas noformējumu, gan par atraktivitāti saņēma Gabranovu ģimene, Virziņu ģimene, Stupeļu ģimene, Toms Roburgs, Siņicu ģimene, Adzilču ģimene, Zvejnieku ģimene, Auziņu ģimene un Raivja Lērmes ģimene.
Tiem, kuri  nepiedalījās sacensībās, bija iespēja savu aktivitāti un spēkus izmēģināt boulinga metienos, golfa metienos, atkritumu šķirošanā un radošajā darbnīcā, kur ikviens varēja izgatavot savam tētim, vectētiņam vai krusttēvam apsveikumu Tēva dienā.

Pasākuma organizatori pateicas sadarbības partneriem un atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldībai, Siguldas 1.pamatskolas skolotāju kolektīvam un personīgi direktoram Valteram Mačam un Guntrai Purmalei, 1.pamatskolas vecāku atbalsta biedrības priekšsēdētājai Vinetai Arnicānei un Baibai Auziņai, kroketa kluba „SIG-LIG” kolektīvam un personīgi prezidentei Sandrai Harlinskai un Sarmītei Usānei, SIA „Jumis” kolektīvam un personīgi Edgaram Mūrniekam, SIA „Priežavoti” kolektīvam un personīgi Ivaram Ūdrim, SIA „Kauno Grūdai Latvija” kolektīvam un personīgi Kristīnei Lārmanei, SIA „Latgrasis” kolektīvam un personīgi Andrim Knokam, SIA „Furšets” kolektīvam un personīgi Vijai Seilei, Zemnieku saimniecībai „Liepuziedi” un personīgi Līgai Zadinānei, Kafejnīcas „Doma” kolektīvam un personīgi Anetei un Diānai Meierēm, SIA „Figura line” kolektīvam un personīgi Janai un Lanai Sumarukām, Mores pagasta Tautas nama vadītājai Sintijai Laizānei, Jūdažu Sabiedriskā centra vadītājai Jeļenai Ozoliņai, Siguldas pagasta centra bibliotēkas vadītājai Ievai Blauai, Dienas centra vadītājai Rutai Leišavniecei, „Reiņa trases” kolektīvam un personīgi Līvai Legzdiņai, biedrības „Cerību spārni” dziedošajam kolektīvam, Siguldas pagasta pārvaldes vadītājai Signei Turauskai, Siguldas pagasta Kultūras nama pūtēju orķestrim un diriģentam Gintim Kalniņam, līnijdeju grupas „Step by step” kolektīvam un personīgi Ingai Mežavilkai, Valteram Leimanim, Atim Priedītim, pasākuma vadītājai Karīnai Putniņai un galvenajam tiesnesim Jānim Turauskim, Siguldas novada Kultūras centra kolektīvam un personīgi direktora vietniekam saimnieciskajā darbā Dzintaram Teseļskim un Siguldas novada pašvaldības Īpašumu nodaļas darbiniekiem. 

Varam būt gandarīti, ka aizvien vairāk uzsveram tēvu lomu un nozīmi ģimenē. Pateicoties pasākumam, kārtējo reizi pārliecināmies, ka Siguldas novadā ir ļoti daudz lieliski tēti, kuri ikdienā sniedz saviem bērniem un ģimenei nenovērtējamu atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pagasta Kultūras nama vadītāja
Terēzija Leimane


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi