×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-15
Uzņem audzēkņus distanču slēpošanā un vispārējā fiziskā sagatavošanā

Siguldas Sporta skola aicina 1.-6.klašu skolēnus apmeklēt Distanču slēpošanas nodaļu. Nodarbības norisināsies Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, otrdienās un ceturtdienās no plkst.15.00.
Jau ziņots, ka līdz ar Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra uzbūvēšanu, Siguldas Sporta skola ir licencējusi gan pamata, gan vidējās izglītības pakāpes profesionālās ievirzes sporta izglītības distanču slēpošanas programmu. Jaunizveidotajā Distanču slēpošanas nodaļā strādā divi Siguldas novadā zināmi sportisti un treneri – bijušais Latvijas izlases biatlonists, 2006.gada Turīnas Olimpisko spēļu dalībnieks Raivis Zīmelis un līdz šim vairāk ar orientēšanās sportu un dažādu skriešanas sacensību organizēšanu saistītais Kaspars Kārkliņš.
Distanču slēpošanas nodaļas jaunie sportisti, apgūstot profesionālo izglītības programmu, absolvējot varēs saņemt diplomu, lai izglītību turpinātu kādā no izglītības iestādēm ar sporta novirzienu. Tālrunis informācijai: 22022898 vai 29427341.

Siguldas Sporta skola uzņem arī 1.-4.klašu skolēnus Vispārējās fiziskās sagatavošanas grupā. Nodarbības norisināsies otrdienās no plkst.18.00 (no oktobra nodarbības notiks Inčukalna peldbaseinā), ceturtdienās no plkst. 13.40 Siguldas pilsētas vidusskolas angārā un sestdienās no plkst. 9.30 Siguldas pilsētas vidusskolas angārā. Pieteikšanās pie skolotājas Andras Fridrihsones nodarbību laikos vai pa tālruni 26434461.
 
 Mācību maksa Distanču slēpošanas nodaļā un Vispārējās fiziskās sagatavošanas grupā ir 10 eiro.

Plašāka informācija par uzņemšanu Siguldas Sporta skolā pieejama pa tālruni 22022898 vai e-pastu sportaskola@sigulda.lv. Lai iestātos Siguldas Sporta skolā, nepieciešams aizpildīt iesnieguma veidlapu, iesniegt dzimšanas apliecības kopiju, ģimenes ārsta izsniegtu apliecinājumu, ka bērnam vai jaunietim atļauts nodarboties ar paaugstinātu fizisku slodzi, kā arī vienu fotogrāfiju (3x4).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi