×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-17
Sestdien notiks Siguldas kauss regbijā 7

Sestdien, 20.septembrī no plkst.10.30 Siguldas Depo laukumā būs vērojamas Latvijas čempionāta 1.līgas sacensību regbijā 7 piektais – sezonu noslēdzošais – posms, kas reizē būs arī Siguldas kausa izcīņa. Par uzvaru turnīrā cīnīsies arī regbija kluba „Sigulda” komanda „RKS!”.

Siguldieši sezonas kopvērtējumā pirms pēdējā posma ieņem otro vietu vienpadsmit komandu konkurencē. Jau priekšlaicīgi pirmo vietu sezonas kopvērtējumā ir nodrošinājusi Vecumnieku novada komanda, kas ir uzvarējuši trijos no četriem līdzšinējiem turnīriem. Divus punktus no Siguldas kopvērtējumā atpaliek RK „Mītava”, vienu punktu aiz viņiem – Grobiņas „Vikingi”.

Jāatzīmē, ka šis būs jau otrais Siguldas kauss regbijā 7. Pērn čempionu noskaidrošanai bija nepieciešamas divas finālspēles un vēl pagarinājums. Sīvā cīņā toreiz stiprākie bija Vecumnieku novada regbisti, otrajā vietā aiz sevis atstājot mājiniekus. Mājinieki ir nobrieduši revanšam! Tāpat šogad būs padomāts par skatītājiem, kuriem būs iespējas iegūt balvas speciālos ar regbija tematiku saistītos konkursos. Balvas nodrošina turnīra līdzorganizatori Regbija Attīstības asociācija.

Regbija Attīstības asociācijas prezidents un Latvijas Regbija federācijas ģenerālsekretārs Aivars Pilenieks: „Sigulda ir viens no mūsu atbalsta punktiem. Mēs rīkojam turnīrus tur, kur jau ir ieaugušas regbija saknes. Siguldā ir teicams laukums, sava komanda – tas ir pamats, lai turnīru rīkotu tur un savā veidā atbalstītu Siguldas regbija attīstību. Ceram Siguldā sastapt ne tikai regbistus, bet arī pašvaldības pārstāvjus un skatītājus.”

Uzreiz pēc turnīra tradicionālais sezonas noslēguma „3.puslaiks” ar desu cepšanu un Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla spēle klasiskajā regbijā starp „Eži/LMT-2” un Burtnieku „Fēnikss” komandām. „Fēniksa” rindās arī būs pārstāvniecība no Siguldas. Sestdiena – īsta regbija diena Siguldā. Dodieties atbalstīt savējos!


Informāciju sagatavoja:
Regbija klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi