×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-18
Siguldiešu sasniegumi Latvijas Jauniešu apvienotās badmintona līgas sacensībās

Sestdien, 13. septembrī, Siguldas 1.pamatskolas zālē norisinājās Latvijas jauniešu apvienotās badmintona līgas 1.posms. Turnīrā piedalījās 83 spēlētāji no Siguldas, Rīgas, Valmieras, Talsiem un Liepājas.

U-11 vecuma grupā meitenēm pirmajā vietā pārliecioši uzvarēja siguldiete Anna Kupča, otrajā vietā ierindojās Amanda Sofija Grosberga un bronzas medaļu izcīnīja Marta Brengule. Zēnu U-11 grupā par uzvarētāju kļuva Alens Zandovskis, bet trešajā vietā ierindojās Dāvis Strazdiņš. U-13 grupā meitenēm zeltu izcīnīja Amanda Azarova un bronza tika Artai Priedniecei, un šīs grupas zēnu uzvarētājs ir Gints Bērziņš. U-15 grupā zēniem zelta medaļu ieguva Ardis Daniels Bedrītis. Meiteņu U-17 grupā trešajā vietā ierindojās Līva Pūka. Par U-17 zēnu grupas uzvarētāju kļuva Kristaps Kalniņš un trešās vietas ieguvējs ir Jānis Norvelis.

U-11 grupas meiteņu dubultspēlēs uzvarēja Amanda Sofija Grosberga un Annija Rulle-Titava, otrajā vietā Anna Kupča un Marta Brengule un trešajā vietā ierindojās Karlīna Kligina apvienojoties pāri ar Valmieras spēlētāju Beatrisi Jaunīti. U-11 grupā zēnu dubultspēlēs pirmo vietu ieguva Alens Zandovskis un Dāvis Strazdiņš. U-13 grupas meiteņu dubultspēļu uzvarētājas kļuva Amanda Azarova un Arta Priedniece. U-15 grupas zēnu dubultspēlēs zelta medaļas ieguva Ardis Daniels Bedrītis un Gints Bērziņš.  Zelta medaļas ieguva arī Kristaps Kalniņš un Jānis Norvelis zēnu dubultspēlēs U-17 grupā.

Sacensību dalībnieki un organizatori izsaka pateicību Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu sacensību organizēšanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi