×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-23
Siguldas pusmaratona organizatori meklē brīvprātīgos palīgus

Iespējams, Tu mums vari palīdzēt, kļūstot par brīvprātīgo palīgu Siguldas pusmaratonā 2014.gada 11.oktobrī.

Tev ir iespēja pievienoties mūsu komandai un būt šī pasākuma karstākajos punktos, Tev ir iespēja sevi parādīt un pierādīt, ka esi viens no labākajiem palīgiem. Ja esi izlēmis būt par brīvprātīgo Siguldas pusmaratonā, tad dod par to ziņu, rakstot uz e-pastu paligi123@inbox.lv vai zvanot 29124807. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, vecums, dzīvesvieta, iepriekšēja pieredze brīvprātīgo darbā, ja ir, tad kāda, kā arī lūgums norādīt kontakttālruni.

Brīvprātīgo palīdzība būs nepieciešama 10. un 11.oktobrī, lai palīdzētu trasē un sacensību centra celšanā. Sacensību dienā palīgi būs nepieciešami vairākās sadaļās: reģistratūrā, bērnu laukumā, trasē, dzirdināšanas punktos, mantu glabātavas teltī, pie medaļu pasniegšanas.

Sacensību dienā jārēķinās ar laiku, jo Tava palīdzība būs nepieciešama visas dienas garumā.

Kļūstot par brīvprātīgo, gūsi pieredzi sporta pasākumu organizēšanā, iegūsi jaunus draugus, garantējam, ka tā būs aktīvi pavadīta diena, kā arī izsniegsim piemiņas medaļu no pasākuma un apliecinājuma/pateicības sertifikātu.

Gaidām no Tevis atsaucību! Uz tikšanos!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi