×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-23
Allažos top augļu un ogu dārzs

Ar zemnieku saimniecības „Pīlādži” atbalstu Valsts sociālās aprūpes centra „Vidzeme” filiālei „Allaži” top jauns augļu – ogu dārzs.

Pirmā talka topošajā dārzā notika jau vasaras sākumā – tad sagatavoja zemi kociņu un krūmu stādīšanai. Pirmos augļu kociņus, ar stādu ziedotāja Jāņa Zilvera līdzdalību un padomu, iestādījām 11.septembrī. Rīkojām arī vēl vienu talku, tad iestādījām lielāko daļu ābeļu, ķiršu, bumbieru un plūmju kociņu. Vēl dārzā būs arī ogu krūmi. Visu kārtīgi aplaistījām, katram kociņam apkārt piestiprinājām stiepļu sietu, jo tuvākajā apkārtnē ir iemitinājušies bebri.

Darbā čakli iesaistījās gan klienti, gan darbinieki, strādājām mūsu pašu muzicējošo mākslinieku pavadībā. Pirmo ražu, pēc Jāņa Zilvera teiktā, varam gaidīt jau nākamgad. Gaidām bagātīgu ražu un sakām lielu paldies labdarim Jānim Zilveram.

Informāciju sagatavoja:
Līga Kļaviņa
VSAC "Vidzeme" filiāles "Allaži"  pusceļa mājas vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi