×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-25
Aicina pieteikties pārus, kas laulībā nodzīvojuši 50 gadus

Siguldas novada pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļa aicina pieteikties Siguldas novada iedzīvotājus – pārus, kas 2014.gadā atzīmē savas Zelta kāzu jubilejas.

„Novērtējot un cienot tos novadniekus, kas laulībā nodzīvojuši 50 gadus, jau pagājušajā gadā sākām skaistu tradīciju, reizi gadā pulcējot šos ģimenes cilvēkus kopā, lai godinātu viņu ģimenes saites. Lepojamies, ka mūsu novadā ir ģimenes, kuras saticību, uzticību un paļāvību vienam pret otru prot saglabāt pusgadsimta garumā, un māca to saviem bērniem un mazbērniem, stiprinot mūsu novadu”, par pasākumu stāsta Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Plānots, ka laulāto pāru godināšanas pasākums notiks decembra sākumā. Pagājušajā gadā, godinot novadniekus, Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa bija sagatavojusi stāstus par katra pāra satikšanos, kāzām un atziņām, kas laulātajiem kopdzīvē palīdzējušas. Svinīgajā pasākumā Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa pāriem pasniedza atjaunotas laulību apliecības.

Pārus, kuru kopdzīves ilgums mērāms 50 gados, aicinām pieteikties līdz 1.novembrim Siguldas novada pašvaldības Dzimtsarakstu nodaļā vai pa tālruņiem 67973300, 67385829.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Laurinjsh
- 2014-10-29 11:22

mani vecvecāki tūliņ svin 60. kāzu gadadienu. Vai šis attiecas arī uz viņiem? :)

Atbilde: Laurinjsh
Administrācija
- 2014-10-30 08:23

Labdien! Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa aicina Jūs sazināties ar nodaļas vadītāju Inesi Praņevsku (tālrunis 67973300), lai pārrunātu iespēju organizēt svinīgu pasākumu - laulību ceremoniju Jūsu vecvecākiem.

Pasākumi