×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-26
Āfrikas cūku mēra drošības pasākumi arī Siguldas novadā

Izdarīti grozījumi Ministru kabineta 2013.gada 20.augusta noteikumos Nr.621 „Noteikumi par biodrošības pasākumu kopumu”. Līdz ar to paplašinās ārkārtas situācijas zona. Karantīnas – riska zonai (1. zona) pievienoti pagasti un novadi, kuros līdz 2014.gada 9.oktobrim jāievieš biodrošības pasākumi: Ogres novada Lauberes pagastā, Ogresgala pagastā, Suntažu pagastā un Ogres pilsētā, Jaunjelgavas novada Daudzeses pagastā, Jaunjelgavas pagastā, Sērenes pagastā un Jaunjelgavas pilsētā, Aizkraukles novadā, Ikšķiles novadā, Inčukalna novadā, Ķeguma novadā, Krimuldas novadā, Lielvārdes novadā, Līgatnes novadā, Limbažu novadā, Mālpils novadā, Neretas novadā, Pārgaujas novadā, Ropažu novadā, Salacgrīvas novadā, Sējas novadā, Siguldas novadā, Skrīveru novadā, kā arī Vecumnieku novadā. Biodrošības pasākumus uzsāks īstenot ne vēlāk kā 9.oktobrī.

Dzīvnieku īpašnieki, kas līdz minētajam datumam nav īstenojuši šo noteikumu pielikumā minētos biodrošības pasākumus, nodrošina, ka trīs mēneša laikā pēc attiecīgi norādītā datuma tiek nokauti visi novietnē esošie cūku sugas dzīvnieki.

1.oktobrī plkst.13.00 Morē, Siguldas ielā 11, Mores pagasta pārvaldes telpās, novada iedzīvotāji, kuri audzē cūkas, un citi interesenti tiek aicināti uz tikšanos ar Pārtikas un veterinārā dienesta speciālistu, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar Āfrikas cūku mēri, biodrošības pasākumu ieviešanu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi