×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-09-30
Aicina uz Ineses Ērmanes koncertu „Parīze – Sigulda”

5.oktobrī, plkst.18.00 koncertzālē „Baltais flīģelis” notiks Ineses Ērmanes un viņas mūzikas draugu koncerts „Parīze – Sigulda”.
Mūziķe, franču valodas un kultūras pazinēja Inese Ērmane piedāvā savu pirmo solo koncertprogrammu "Parīze-Sigulda", kurā būs iespēja dzirdēt iemīļotas un atpazīstamas melodijas no Edītes Piafas, Patrīsijas Kāsas un Džo Dasēna repertuāra, kā arī Latvijā radītu mūziku franču valodā. „Padam, padam”, „Milord”, „Šerbūras lietussargi” un citas franču romantikas melodijas aizvedīs skatītājus muzikālā sajūtu ceļojumā.

Koncertprogrammā ietverta arī pašas Ineses Ērmanes radītā kompozīcija „Tu es si bon” un mūziķes dziesmu teksti franču valodā.

Atgriežoties Latvijā, klausīsimies arī dažas iemīļotas mūsu komponistu dziesmas dzimtajā valodā.

Šajā muzikālajā ceļojumā kopā ar Inesi dosies arī brīnišķīgi mūziķi - Juris Kristons (taustiņinstrumenti), Kārlis Alviķis (ģitāra) un Andris Alviķis (kontrabass). Koncerta īpašie virtuozie viesi – akordeonists Kaspars Gulbis un vijolnieks Dzintars Beitāns. Pavisam īstu gabaliņu Francijas dāvās fantastisks mākslinieks un šarmants francūzis – Fred Hormain.

Inese Ērmane ir siguldiete, kuras ikdiena ir saistīta ar franču šansoniem un franču valodu, bet savās uzstāšanās reizēs mūziķe izpilda ļoti daudzveidīgu repertuāru. Inese ir piedalījusies mākslas un mūzikas festivālā „Bildes”, „Sigulda Jazz”, dažādu pilsētu un novadu svētkos, dziedājusi Rīgas Sarkanajā un Zelta korī, kā arī papildinājusi savas prasmes dažādās meistarklasēs. Pati raksta dziesmas franču valodā.

Tiekamies Parīzes noskaņās muzikālajā ceļojumā – koncertprogrammā „Parīze – Sigulda” koncertzālē „Baltais flīģelis”!

Ieejas maksa – ziedojumi biedrībai „Cerību spārni”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi