×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-01
11.oktobrī Siguldas pusmaratona laikā plānoti satiksmes ierobežojumi

Lai nodrošinātu pilsētas ielas skrējējiem, 11.oktobrī tiks slēgta satiksme:

•    no plkst.8.00 līdz 14.00 Leona Paegles iela posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam, Cēsu iela posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam un Lāčplēša iela posmā no Leona Paegles ielas līdz Cēsu ielai;
•   no plkst.10.00 līdz 14.00 satiksme tiks slēgta pārējā skrējiena maršrutā šādās ielās: Leona Paegles iela līdz Pils ielai posmā no Lāčplēša ielas līdz Pils ielai; Pils iela posmā no Raiņa ielas līdz stāvlaukumam Pils ielā 6 pie viesnīcas „Sigulda”, Šveices iela posmā no Pils ielas līdz Noliktavu ielai, piebraucamais ceļš Siguldas novada Kultūras centram (Pils ielā 10) no Pils ielas puses, kā arī Jāņa Čakstes iela.

Transporta satiksme Turaidas virzienā (autoceļš P8 Inciems–Sigulda–Ķegums) tiks virzīta pa Ausekļa un Raiņa ielu. Būs iespēja izbraukt no Siguldas slimnīcas Lakstīgalas ielā 13 un poliklīnikas Ziedu ielā 5 pa Lakstīgalas un Pils ielām.

Lai nodrošinātu sabiedriskā transporta kustību uz Turaidu, laika posmā no plkst.8.00 līdz plkst.15.00 sabiedriskais transports, kas kursē no Siguldas un/vai caur Siguldu uz Turaidu, brauks pa Raiņa ielu.

Pusmaratona organizētāji aicina Siguldas novada iedzīvotājus un skrējiena skatītājus 11.oktobrī būt atsaucīgiem un sekot satiksmes regulētāju un tiesnešu norādījumiem, īpaši trases šķērsošanai. Ikvienam Siguldas iedzīvotājam un viesim nedēļas nogalē aicinām pievērst uzmanību ceļa zīmēm. Jau 10.oktobrī trases maršrutā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, savukārt 11.oktobrī no plkst.6.00 sāksies trases marķēšana, norobežojošo žogu, konusu izvietošana trasē, tāpēc apgrūtināta pārvietošanās būs jau visās iepriekš minētajās ielās.

11.oktobrī aicinām apmeklētājus novietot savus transportlīdzekļus pilsētas stāvlaukumos, stāvlaukumā uz pļavas pie Panorāmas rata (Svētku laukums) - iebraukšana stāvlaukumā no J.Poruka ielas, kā arī citviet, ievērojot Ceļu satiksmes noteikumus.

Plašāka informācija par Siguldas pusmaratonu un iespējamām pasākuma norises izmaiņām aicinām sekot Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv. Tālrunis informācijai 29184203 (Kaspars Kārkliņš).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi