×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-08
Noslēdzies Eiropas U-22 čempionāts pludmales volejbolā

No 18. līdz 22.septembrim Turcijā norisinājās Eiropas U-22 čempionāts pludmales volejbolā, kur Latviju šajā vecumā pārstāvēja divi dueti – Ģirts Zīle/Kaspars Breģis un Alise Pastare/Rūta Treija.

Zīle/Breģis šajā čempionātā bija izlikti ar 15.numuru un sacensības uzsāka vienā grupā ar Polijas duetu Maciej Kosiak/Maciej Rudol [2] un norvēģiem Henrik Falck Lauten/Sadegh Mohajer [18], kur Latvijas duets uzveica Norvēģijas vienaudžus, bet piekāpās spēcīgajiem poļiem.

Sacensības Zīle/Breģis turpināja pirmajā izslēgšanas kārtā, kur ar 0-3 piekāpās Ukrainas duetam Oleh Plotnytskyi/Illia Kovalov [8], tādējādi latvieši ieguvas dalīto 17.vietu šajā čempionātā.

Sieviešu konkurencē Latviju pārstāvēja Alise Pastare un Rūta Treija, kurām šis čempionāts arī izrādījās neveiksmīgs un nācās no sacensībās izstāties tās noslēdzot dalītajā 17.vietā.

Jāpiebilst, ka Ģirtam Zīlem/Kasparam Breģim, atšķirībā no Pastares/Treijas, šī bija pirmā šāda veida startptautiskā pieredze, ko finansiāli atbalstīja Siguldas novada dome. Zīle/Breģis ir vieni no labākajiem jaunajiem siguldiešiem, kuri pārstāv savu pilsētu dažāda līmeņa sacensībās.


Informāciju sagatavoja:
Lilita Mitrofanova


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi