×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-12
Noskaidroti Siguldas pusmaratona uzvarētāji

Ar Siguldas pusmaratonu 11.oktobrī, ko atklāja Siguldas pilsētas vidusskolas pirmās sporta klases audzēkņi un bērnu skrējiens, ir noslēgusies ceturtā skriešanas seriāla "Skrien Latvija" sezona. Pusmaratona distancē pie uzvarām tika Renārs Roze un Anita Kažemaka.

Vīriešu konkurencē pusmaratonā uzvarēja 2013.gada Siguldas pusmaratona uzvarētājs Renārs Roze kaut arī šoreiz notika ļoti nopietna cīņa par godalgotajām vietām jau no pirmajiem kilometriem tikai pēdējā aplī uzvarētājs ieguva vadību, un distances gaitā tempu noturēja un izcīnīja uzvaru – (1:08:59). Otrajā vietā ierindojās Kristaps Bērziņš (1:09:23), un tikai septiņas sekundes aiz Kristapa finišēja – Jānis Višķeris (1:09:30).

Sieviešu konkurencē uzvarētāja Anita Kažemaka (1:17:41), otrajā vietā Jeļena Ābele 1:18:58, bet trešo vietu ieņēma Kitija Valtere (1:22:06).

Nike 10.55 kilometru distancē uzvaras izcīnīja Jānis Girgensons (33:25) un Diāna Jakubjaņeca (41:11), bet 5.27 kilometru tautas distancē Pauls Ārents (16:39) un Guna Ģērmane (20:06).

Kopumā Siguldā pusmaratona distancē startēja 619 dalībnieki, kas projekta „Skrien Latvija” sacensību sērijā ir otrais apmeklētākais skrējiens, pirmajā vietā šogad - Biķernieku pusmaratons. "Skrien Latvija" skriešanas seriāla ceturtā sezona līdz ar to noslēgusies. Šogad posmi notika Rēzeknē, Rīgā, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un Siguldā.

Siguldas pusmaratona laikā organizatori bija parūpējušies, lai dalībniekiem un to atbalstītājiem sniegtu pilnu servisu: atrakcijas bērniem, sporta produktu degustācijas, enerģijas paciņas katram dalībniekam pirms starta, ūdens un sporta dzērieni dzirdināšanas punktos sacensību laikā, kultūras programma, kur uzstājās divas grupas – Inese Ērmane ar grupu un „VIP Dance” karsējmeiteņu grupa, dalībniekus trasē atbalstīja bundzinieki un karsējmeitenes.

Organizatoru vārdā liels paldies sponsoram un visiem atbalstītājiem, jo bez viņu atbalsta tāda līmeņa pasākumus nebūtu iespējams noorganizēt, īpaši gribam pateikties – Siguldas novada pašvaldībai, Nike, Vichy, SEB, Dobeles Dzirnavniekam, LGK, Smiltenes pienam, Ramirent, Pūre, Gāles namam, Siguldas piedzīvojumu parkam "Tarzāns", kā arī visiem pārējiem atbalstītājiem, brīvprātīgajiem palīgiem, kuri palīdzēja, lai pasākums izdotos un priecētu sacensību dalībniekus.

Visi sacensību rezultāti apskatāmi mājaslapā www.siguldasmaratons.lv.

Uz tikšanos Siguldā 2015.gada 10.oktobrī!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi