×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-27
Jauniešus aicina piedalīties debašu turnīrā

Siguldas novada Jauniešu dome aicina Siguldas novada pamatskolu un vidusskolu audzēkņus pārbaudīt savus spēkus debatēs un piedalīties debašu turnīrā 21.novembrī plkst.11.00 Siguldas Valsts ģimnāzijā.

Prasme publiski uzstāties un argumentēti izteikt savu viedokli ir viena no svarīgākajām īpašībām nopietnai karjerai jebkurā jomā. Debatēšana iemāca ātri un kvalitatīvi apstrādāt informāciju – atlasīt vajadzīgo un atmest lieko, kas vēlāk krietni atvieglo mācības augstskolā. Tajā pašā laikā debates ir arī spēle – intelektuāla un ļoti aizraujoša, tādēļ mācīšanās process ir vairāk nekā interesants. Tas dod iespēju apspriest sabiedrībā aktuālus jautājumus ar līdzīgi domājošiem jauniešiem.

Lai piedalītos debašu turnīrā, jāizveido trīs cilvēku komanda un līdz 7.novembra plkst.17.00 uz e-pastu katrina.leitane@gmail.com jānosūta komandas pieteikums, norādot dalībnieku vārdu un uzvārdu, klasi.

Pirms debašu turnīra komandu dalībniekiem tiks organizētas apmācības, kuras vadīs Latvijas Universitātes Debašu kluba vadītājs un organizācijas „QUO tu domā?” valdes loceklis un līdzdibinātājs Edmunds Cepurītis, kurš jauniešiem pastāstīs, kas ir arguments, kā aizstāvēt savu viedokli un kas ir svarīgākais, veidojot diskusiju, izklāstot savas domas un uzstājoties publikas priekšā. Apmācību laikā jauniešiem būs iespēja piedalīties debašu izspēlē.

Apmācības notiks 14.novembrī no plkst.14.00 līdz 18.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”. Dalībniekiem no Allažu un Mores pamatskolas tiks nodrošināts transports, kas nogādās jauniešus turp un atpakaļ.

Informāciju sagatavoja:
Katrīna Leitāne


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi