×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-10-27
Gaujas nacionālais parks saņem Veselības gada balvu

Piektdien, 24.oktobrī, Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) pasniedza ikgadējo Veselības gada balvu. To saņēma arī Gaujas nacionālais parks par nozīmīgu projektu sabiedrības veselībā īstenošanu. Latvijas Ārstu biedrības valdes loceklis, prof.Jānis Vētra, pasniedzot balvu, Gaujas nacionālo parku nosauca par galvenajām Latvijas plaušām, kas ar savu zaļo koku rotu gādā par gan par skābekli, gan sniedz emocionālu baudījumu un iespēju fiziskām aktivitātēm.

Šīs balvas mērķis ir aicināt domāt par veselību ārpus ierastajiem rāmjiem. Kā uzsvēra LĀB prezidents Pēteris Apinis: „Cilvēka veselība ir fiziskās, garīgās un sociālās labklājības kopums. Mūsdienu izpratnē sabiedrības veselību nodrošina tīrs ūdens un gaiss, tīra un sakopta vide, ekoloģiski tīrs un veselīgs ēdiens, sporta nodarbības visa mūža garumā, izvairīšanās no traumām un nelaimes gadījumiem, agrīna smagu slimību diagnostika, profilaktiska vakcinācija, regulāras diagnostiskas apskates un daudzi citi faktori.”

Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar SIA "LDz ritošā sastāva serviss", Zemkopības ministriju un vairāku citu uzņēmumu atbalstu, Veselības gada balvu pasniedza jau otro gadu. Šī balva ir iespēja pateikties visu jomu organizācijām un uzņēmumiem, speciālistiem un aktīviem cilvēkiem, kas nodrošina un veicina Latvijas iedzīvotāju veselību. Kopumā svinīgā apbalvošanas ceremonijā tika godināti desmit laureāti - pārtikas ražotāji, sabiedriskās organizācijas, likumdevēji un pašvaldības, kas ar savu darbību veido izpratni par sabiedrības veselību. Pirmoreiz pasniegta balva par mūža ieguldījumu veselības veicināšanā un nominēts Gada cilvēks sabiedrības veselībā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi