×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-05
Aicina uz sarunu par vecāku līdzdalību bērnu izglītošanā

29.novembrī plkst.11.00 Siguldā, biedrībā „Siguldas Alternatīvā izglītība” J.Poruka ielā 11, viesosies daudzbērnu māmiņa un mājskolotāja Una Gavare un vecmāte, auglības atpazīšanas instruktore, biedrības „Ģimeņu skolu apvienība” pārstāve, daudzbērnu māmiņa un mājskolotāja Baiba Stikute.

Pasākuma pirmajā daļā Una un Baiba dalīsies vairāku gadu laikā uzkrātajā pieredzē un zināšanās par mācību procesa organizēšanu mājās un bērnu izglītošanu ģimenē, sniedzot ieskatu, kā vecākiem un citiem ģimenes locekļiem līdzdarboties bērna izglītošanā. Ieteikumi un pieredzes stāsti noderēs gan tiem vecākiem, kuri apsver iespēju realizēt saviem bērniem mājmācības, gan tiem, kuri vēlas palīdzēt bērnam mācībās pēc skolas.

Tikšanās otrajā daļā uzzināsim nedaudz vairāk par auglības atpazīšanas metodēm un mājdzemdībām vecmātes gādībā (lielas intereses gadījumā par šīm tēmām tiks organizēta atsevišķa tikšanās).

Tikšanās laikā jums būs iespēja uzdot jautājumus par tēmu un diskutēt. Ja jautājumi radušies jau tagad, aicinām tos iesūtīt, rakstot uz e-pastu alise.akmentina@gmail.com (plašāka informācija pa tālruni 29985681).

Dalības maksa – 7 eiro (no plkst.11.00 līdz 13.00), 10 eiro (no plkst.11.00 līdz 14.00).

Pasākuma programma:
  • Plkst.11.00 – 12.45 vecāku līdzdalība bērna mācību vielas apguvē mājās;
  • Plkst.12.45 – 13.00 kafijas pauze;
  • Plkst.13.00 – 14.00 auglības atpazīšanas metodes, bērniņa gaidīšana un mājdzemdības vecmātes (dūlas) gādībā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi