×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-08
Basketbola klubs „Sigulda” izcīna uzvaru

Divu zaudējumu sēriju piektdienas vakarā izdevās pārtraukt basketbola kluba „Sigulda” komandai, kas savā laukumā pagarinājumā ar 87:84 pieveica „BS Rīga/Rīdzene/Turība-2” komandu.

Siguldieši pirms spēles bija uzskatāmi par izteiktiem favorītiem. Savu statusu apliecināt izdevās spēles pašā sākumā, izvirzoties vadībā ar 10:1, kad spēlētas bija nepilnas divarpus minūtes. Pēc sākuma ofensīvas mājinieki nomierinājās, ļaujot viesiem vispirms izlīdzināt spēles gaitu, bet ceturtdaļas izskaņā arī pārņemt iniciatīvu savās rokās. Apjukumu BK „Sigulda” komandai radīja viesu presings aizsardzībā. Tas viesiem nodrošināja 15 bezatbildes punktus un uzvaru pirmajā ceturtdaļā – 16:21.

Otrā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, bez ievērojamām rezultāta svārstībām. Lai kā arī censtos un pie groziem dominētu miesās brangākie mājinieki, „BS Rīga/Rīdzene/Turība-2” jaunieši ar labi organizētu spēli turējās pretī godam. Un bija vadībā arī pēc pirmā puslaika – 41:45.

Trešajā ceturtdaļā siguldiešiem izdevās jau otrais izrāviens spēlē. Jau ceturtdaļas trešajā minūtē izdevās pēc ilgāka laika sprīža izvirzīties vadībā. BK „Sigulda” pārāki bija visas trešās ceturtdaļas garumā, to noslēdzot ar solīdu 11 punktu pārsvaru – 64:53.

Tomēr viesiem padošanās nebija ne prātā. Rīdzinieki izmantoja kārtējo mājinieku atslābuma brīdi, atkal atgriežot intrigu spēlē. Divas minūtes līdz spēles pamatlaika beigām viesi ar savu pakaļdzīšanos visas ceturtdaļas garumā bija panākuši neizšķirtu – 73:73.

Ceturtās ceturtdaļas galotne izvērtās pavisam dramatiska. Siguldiešiem it kā piederēja iniciatīva, taču pašu kļūdas un neprecīzās darbības noveda pie tā, ka septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām rīdzinieku komandas līderis Kristaps Brigmanis ar precīzu tālmetienu rezultātu vēlreiz izlīdzināja – 78:78. Ar metienu pamatlaiks bija jānoslēdz siguldiešiem, taču kļūda auta izspēlē izrāvienu uz grozu nodrošināja viesiem. Tiesa, Riharda Vītola reidu izdevās apturēt ar sodu nepilnas četras sekundes pirms pamatlaika beigām. Abi soda metieni nebija precīzi – sekoja pagarinājums.

Pagarinājuma sākumā mājinieki, pieļāvuši vairākas muļķīgas kļūdas, saņēma aukstu dušu – nieka 36 sekunžu laikā viesi jau bija paspējuši izcīnīt sev četru punktu pārsvaru. Tomēr pieredze un meistarība pagarinājumā ņēma virsroku. Pateicoties galvenokārt veiksmīgai Jāņa Šulta spēlei uzbrukumā, BK „Sigulda” pagarinājumā izrāva uzvaru – 87:84.

BK „Sigulda” pret „BS Rīga/Rīdzene/Turība-2”: Dambergs 28; Šults 23; Rudzāts 10; Jomerts 8 (+ 14 atl.b); Ramats 8; Strautiņš 8; Skutelis 2; Lielpēteris; Smilga.

Nākamo spēli Siguldas komanda aizvadīs 14.novembrī, kad tāls izbraukums uz Krāslavu. Savu skatītāju priekšā komanda atgriezīsies 21.novembrī, kad uzņems ciemiņus no Saulkrastiem.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi