×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-11
Aicina iesniegt izglītības un kultūras projektus

Siguldas novada pašvaldība izsludina projektu konkursu par iespēju saņemt pašvaldības finansējumu izglītības un kultūras aktivitātēm Siguldas novadā 2015.gadā.
Projekta pieteicējam, iesniedzot projektu konkursam saskaņā ar konkursa nolikumu, kas publicēts interneta vietnē www.sigulda.lv, jānorāda projekta realizētājs, detalizēta tāme, noteiktais realizācijas laiks, projekta mērķis un uzdevumi, kā arī sasniedzamais rezultāts. Projektiem nepieciešams saskaņojums ar iestādes vai sabiedriskās organizācijas/biedrības vadītāju. Programmas ietvaros tiks atbalstīti projekti, kuru aktivitāšu realizācijas laiks iekļaujas termiņā no 2015.gada februāra līdz 1.decembrim.

Projekti, kas noformēti atbilstoši konkursa nolikumam, iesniedzami līdz 4.decembrim Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3) un elektroniski uz e-pastu kultura@sigulda.lv.

Projektu konkursā saskaņā ar nolikumu nevar piedalīties projekti, kuri nav atskaitījušies par 2014.gadā realizētajiem projektiem.

2015.gada projektu konkursa prioritāte ir kultūras un izglītības aktivitātes, kas:

  • vērstas uz kvalitatīvu piedāvājumu Siguldas novada iedzīvotājiem brīvā laika pavadīšanai, veicinot jaunradi, izglītošanu un iesaistīšanos un dalību (meistarklases, kultūras akcijas, performances, amatiermāksla un tamlīdzīgi);
  • vērstas uz Siguldas novada kultūras vērtību (mantojums, mūzika, māksla, kino, teātris, dizains) apzināšanu, izpēti vai popularizēšanu Siguldas novadā, citās Latvijas pilsētās, kā arī starptautiskā mērogā;
  • vērstas uz radošo teritoriju attīstīšanu un kultūras pakalpojumu pieejamību novadā.

Jau ziņots, ka 2014.gada sākumā Siguldas novada pašvaldības izsludinātajā projektu konkursā par finansējuma piešķiršanu kultūras un izglītības projektu realizēšanai tika saņemti 30 pieteikumi, no kuriem atbalstīja 18 projektus, piešķirot atbalsta finansējumu 19 038 eiro.

Informācija pieejama pa tālruni 26198322 vai e-pastu jolanta.borite@sigulda.lv.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības
Kultūras pārvaldes vadītāja
Jolanta Borīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi