×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-11
Dizaineri un amatnieki darbojas pie jauna produkta radīšanas

Siguldas novada Kultūras pārvalde un PA „Siguldas Attīstības aģentūra” sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju (LMA) rīko līdz šim novadā nepieredzētu eksperimentu, kurā pirmo reizi sadarbosies un jaunus produktus vai to elementus radīs Siguldas novada amatnieki un jaunie – sevi jau pierādījušie dizaineri.

Dizaineri ar amatniekiem centīsies kopīgi izveidot jaunu produktu vai padarīt interesantāku esošo piedāvājumu. Divās intensīvās darba dienās amatniekiem un dizaineriem labāk jāizprot abas nozares, tā spējot sasniegt galveno uzdevumu – pielietojot amatnieku prasmes un tehnoloģijas, izstrādāt jaunu un inovatīvu produktu, kas atspoguļo konkrēto sadarbību.

Eksperimentā piedalīsies 15 amatnieki un 15 jaunie dizaineri – LMA maģistranti.

„Jomas, kurās darbojās amatnieki, ir visdažādākās, bet studenti amatniekus izvēlējās izlozes kārtībā, tādēļ jo īpaši interesanti būs vērot kopīgi izveidotos produktus. Sadarbības rezultātā iegūs abas iesaistītās puses – amatnieki gūs apstiprinājumu savām idejām un spējām, bet dizaineri praksē uzzinās, kā strādā amatu meistari un kādas ir viņu iespējas,” norāda LMA docente Aija Freimane.

Eksperimenta noslēgums un izstrādāto produktu prezentēšana notiks 12.decembrī Latvijas Mākslas akadēmijas telpās.

Partnerības projekts ir viena no projekta „Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” aktivitātēm iedzīvotāju līdzdalības veicināšanā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības
Kultūras pārvaldes vadītāja
Jolanta Borīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi