×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-13
Šonedēļ Siguldas novadā - Valsts svētku pasākumi, sporta sacensības un balles

Piektdien, 14.novembrī

Plkst.14.00; 15.45; 17.45 Normunda Puča filma „Segvārds Vientulis” „Kino Lora”. Biļetes cena 2,50 eiro.
Plkst.18.00 Latvijas gadadienai veltīts pasākums „Lidojums ar gaisa balonu” Mores pagasta Tautas namā. Piedalās Mores pamatskolas deju kolektīvs „Dzērvenīte” un ansamblis „Podziņas”, kā arī Mores pagasta Tautas nama amatierkolektīvi. Ieeja – bez maksas.
Plkst.18.00 Deju kolektīva „Vizbulīte” koncerts Siguldas novada Kultūras centrā. Ieejas maksa – 2,50 eiro, Siguldas novada ID karšu īpašniekiem – 2 eiro.

Sestdien, 15.novembrī

Plkst.9.00 Zaļais tirgus Siguldā, Raiņa ielā 3
Plkst.10.00 Siguldas 1.pamatskolas sporta kompleksā notiks sacensības loka šaušanā „Siguldas spieķis VI”
Plkst.18.00 Raimonda Ozola jubilejas koncerts koncertzālē "Baltais flīģelis". Piedalās: Raimonds Ozols /vijole/, LNSO stīgu grupa, Raimonds Macats /taustiņinstrumenti, mutes harmonijas, aranžējumi/, Madars Kalniņš /klavieres, aranžējumi/, Mārcis Auzāns /solo ģitāra/, Norberts Skraucis /bass/, Ainis Zavackis /sitaminstrumenti/. Programmā: Antonio Vivaldi, Astors Pjacolla, Ennio Moricone, Leonards Bernstains, Pols Moriā, Zigmars Liepiņš, mūzika no franču, amerikāņu, krievu un latviešu kinofilmām latin, jazz un jazz rock ritmos, populāras klasiskās mūzikas skaņdarbu apdares. Biļetes no 12 līdz 20 eiro nopērkamas „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” kasē.
Plkst.18.00Es godāju savu Sētu!” – Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltīts pasākums Allažu pagasta Tautas namā. Piedalās Allažu pagasta iedzīvotāji un Allažu pagasta Tautas nama pašdarbības kolektīvi. Ieeja – bez maksas.
Plkst.19.30 Sacensības "Showel Race 2" vīriešiem Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda". Sacensību organizatori informē, ka sakarā ar trases noslogotību, šīs sestdienas, 15.novembra, "Showel Race" vīriešu 2.posms sāksies vēlāk. Reģistrācija no plkst.18.30, bet starts plānots plkst.19.30.
Plkst.21.00 Balle kopā ar grupu „Bello Trio” Allažu pagasta Tautas namā. Piedalās Edijs Everss /saksofons, balss/, Kaspars Gulbis /akordeons/, Uģis Krūskops /sitamie instrumenti/. Pasākums pie galdiņiem ar pašu sarūpētu cienastu. Dažādas spēles un jautras izdarības tiks nodrošinātas! Ieejas maksa – 5 eiro. Galdiņu var rezervēt pa tālruni 26690301.

Svētdien, 16.novembrī

Plkst.21.00 Balle kopā ar grupu „Pēc pusnakts” Siguldas pagasta Kultūras namā. Pasākums pie galdiņiem ar pašu sarūpētu cienastu. Pārsteigumi un izklaides vakara gaitā būs! Galdiņus lūgums rezervēt līdz 13.novembrim pa tālruni 26112886. Ieejas maksa – 5 eiro.

Otrdien, 18.novembrī

Plkst.18.00 LR proklamēšanas gadadienai veltīts pasākums „Goda diena” – „Zeme. Mājas. Dzimtene. Latvija”. Titula „Siguldas novada Goda novadnieks 2014” un nomināciju „Siguldas novada Gada cilvēks 2014”, „Siguldas novada Gada uzņēmējs 2014” laureātu un Siguldas novada izglītības iestāžu pedagogu un skolēnu, kultūras, sporta un sabiedrisko organizāciju pārstāvju apbalvošana. Koncertā piedalās jauktais koris „Atvars” un apvienība „Dzelzs Vilka jauno Jāņu orķestris”. Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi