×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-13
Siguldas pilsētas vidusskola piedalās ERASMUS + projektā

Siguldas pilsētas vidusskolas sākumskolas klases uzsāk dalību ERASMUS+ Eiropas skolu partnerības projektā –M.E.A.L. Projektā sadarbosies piecas valstis. Pedagogi un skolēni no Latvijas, Lielbritānijas – Ziemeļīrijas, Vācijas, Francijas un Rumānijas. Projekts ilgs no 2014. – 2017.gadam.

Projekta pirmajā posmā, līdz 2015.gada aprīlim, visu dalībvalstu skolas veidos kopīgu grāmatu ar katrai valstij raksturīgiem ēdieniem, receptēm, tās iztulkojot angļu valodā. Siguldas pilsētas vidusskolas skolēni piedalīsies divās mobilitātēs, kuru laikā viesosies pie Vācijas un Francijas skolēniem. Savukārt Rumānijas un Vācijas skolēni viesosies mūsu skolā. 2016.gada februārī Siguldas pilsētas vidusskola uzņems visus projektā iesaistītos dalībvalstu skolotājus, lai novērtētu paveikto un izstrādātu programmu turpmākajām aktivitātēm.

No 8.–12.novembrim Ziemeļīrijā notika pirmā starptautiskā sagatavošanās vizīte skolotājiem, kuras laikā tikās trīs skolotāji no Latvijas, divi no Rumānijas, pieci no Francijas un viens no Ziemeļīrijas. Pilsētas vidusskolu pārstāvēja Ieva Gaile, Vineta Inberga un Rudīte Kaša, kuras iepazīstināja ar Latviju, Siguldu, Siguldas pilsētas vidusskolu un latviešu nacionālajiem ēdieniem. Projekta vizītes laikā skolotāji iepazinās ar Ziemeļīrijas kultūru, cilvēkiem, nacionālajiem ēdieniem, kā arī guva ieskatu dalībvalstu izglītības sistēmās.

Paldies Siguldas pilsētas vidusskolas direktorei Ņinai Balodei, mācību pārzinei Guntai Veigulei un kolēģiem par atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājas
Vineta Inberga un Ieva Gaile


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi