×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-11-24
Sporta diena Siguldas novada jaunajiem sportistiem

22.novembrī Siguldas Sporta skola organizēja Sporta dienu visiem jaunajiem sportistiem, kas šogad uzsākuši savas sporta gaitas Sporta skolā, vai kādā sporta klubā. Sporta dienā piedalījās arī Siguldas pilsētas vidusskolas 1.s klase.

Pēc kopīgas vingrošanas mazie sportisti varēja izmēģināt spēkus vairākās sportiskās "stacijās", kur bija jāparāda savas iemaņas futbolā, florbolā, basketbolā, boulingā, lidojošo šķīvīšu mešanā, atspoles skrējienā, vieglatlētikas elementu izpildē. Pasākums noritēja priecīgā, aizrautīgā gaisotnē, bērniem ar prieku izpildot dažādos vingrinājumus. Par uzcītību un sportotprieku katrs jaunais sportists saņēma medaļu, kas reizē arī ir kā apliecinājums viņa piederībai plašajai Siguldas novada sportistu saimei.

Sporta skola turpmāk katru gadu organizēs šādus svētkus novada jaunajiem sportistiem. Veidosim jaunu tradīciju, kas kuplinās novada sporta dzīvi.

Paldies pasākuma atbalstītājiem no uzņēmuma "Siguldas Minerālūdens".


Informācija sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi